Herkes bu fotoğrafı paylaşıyor!

30 Mart'taki yerel seçimlere kısa zaman kala provokasyonlar artmaya başladı. Sandıktan umudun kesen muhalefet çareye sokaklarda arıyor.

Giriş Tarihi 12 Mart 2014, 00:00 Güncelleme 12 Mart 2014, 22:46
Herkes bu fotoğrafı paylaşıyor!

İÇİNDEKİLER

Yerel seçimlere sayılı günler kala şer odakları Türkiye'yi karıştırmak için her türlü yolu deniyor fakat halk bu tuzaklara kanmadığı gibi bu tuzağı kuranların oyunlarını da gün yüzüne çıkarıyor.

MUHALEFETİN TEK ÇARESİ KRİZ

Sosyal medyada paylaşılan fotoğraf kareleri sandıkta halktan umduğu desteği bulamayanların Türkiye siyasetini nasıl bir krizin içine sürüklediğini, kitleleri provoke etmek için her türlü yolu mübah gördüğünü gözler önüne serdi.

BARIŞÇIL DEĞİL ŞİDDET İÇERİKLİ EYLEMLER

Son günlerde muhalefet partilerinin başını çektiği şiddet içerikli sokak eylemleri Türkiye için ne ilk ne de son olacağa benziyor. Sokakları karıştırarak hem ülke ekonomisine zarar veren hem de insan hayatını tehlikeye sokan eylemlere imza atan zihniyet hiç değişmese de halkın bu konudaki sağduyulu tavrı bu tür provokasyonların başarıya ulaşmasını önlüyor.

BU KARELER HER ŞEYİ ANLATIYOR

Sosyal medya kullanıcılarının paylaştığı kareler sandıkta başarsızlığa mahkum olan siyasi oluşumların Türkiye siyasi tarihi boyunca uyguladıkları provokatif eylemleri de gözler önüne seriyor.