Cemaat parti kurmak istemiş!

Fehmi Koru, internete yayınlanan Süleyman Müftigil'in ses kayıtlarında da bahsi geçen Hizmet Harketi'nin parti kurmak istediği iddialarının gerçek olduğunu fakat Fethullah Gülen'in sıcak bakmaması sebebiyle rafa kaldırıldığını söyledi.

Giriş Tarihi 06 Şubat 2014, 00:00 Güncelleme 07 Şubat 2014, 15:00
Cemaat parti kurmak istemiş!

İÇİNDEKİLER

Süleyman Müftigil'in ses kayıtlarıyla birlikte Cemaat'in parti kuracağı iddiaları Türkiye'nin gündemine bomba gibi düşerken konuyla ilgili flaş bir açıklama da Fehmi Koru'dan geldi...

KORU: "BİZZAT GÜLEN'DEN DUYDUM"
Star Gazetesi Yazarı Fehmi Koru, Hizmet Hareketi'nin parti kuracağı iddialarına bizzat Fethullah Gülen'den duyduğu açıklamalardan yola çıkarak yanıt verdi.

CEMAAT PARTİ KURMAK İSTEMİŞ!
Habertürk TV'de Didem Arslan Yılmaz'ın sorularını yanıtlayan Koru, Fehmi Koru, Gülen Cemaati'nin içindeki bazı önemli isimlerin parti kurma çalışmaları içerisine girdiğini doğruladı fakat Fethullan Gülen'in buna engel olduğunu dile getirdi.

PARTİ İÇİN GÜLEN'DEN İCAZET ALAMAMIŞLAR!
Fehmi Koru, Fethullah Gülen'in kendisine "Birileri telefon edip parti kurmaktan söz etti ama Asla yapmayın dedim" şeklinde konuştuğunu ifade etti.

PARTİ İDDİALARI DOĞRU ÇIKTI!
Cemaat'teki önemli isimlere olan yakınlığıyla da tanınan Fehmi Koru'nun Habertürk ekranlarında sarfettiği sözler daha önce ses kayıtlarında da bahsi geçen Hizmet Hareketi'nin parti kurma çalışmalarını da doğrulamış oldu.