Cemaat'in Sözcü'sü!

Eski azılı Cemaat düşmanı Sözcü yazarı Emin Çölaşan, "Bizim yapamadığımızı Cemaat yaptı diyerek Fethullah Gülen Cemaati'ni öve öve bitiremedi.

Giriş Tarihi 24 Aralık 2013, 00:00 Güncelleme 24 Aralık 2013, 21:36
Cemaat’in Sözcü’sü!

İÇİNDEKİLER

Darbecileri öven yazılarıyla bilinen Sözcü Gazetesi yazarı Emin Çölaşan, Fethullah Gülen Cemaati için övgü dolu sözler kullandı.

Çölaşan, "Bizim yapamadığımızı Cemaat başardı" diyerek Cemaat medyası ile darbe yanlısı medyanın kirli ittifakını gözler önüne serdi. Sözcü yazarı, Cemaat'in bu operasyonun içinde bulunmasının kendileri için bulunmaz bir nimet olduğunu dile getirerek Fethullah Gülen'e şükranlarını dile getirdi.



Sözcü Gazetesine verdiği röportajda Cemaat ile AK Parti arasında böyle bir kavga beklemediğini itiraf eden Emin Çölaşan, bu işten en çok kendilerinin karlı çıkacağını dile getirdi.

17 Aralık Operasyonu'nun arkasında Fethullah Gülen Cemaati'nin olduğunu belirten Çölaşan, "Biz bu işin içinde yokuz demesine inanmam. Varlar ve iyi ki de varlar! Bizim başaramadığımızı onlar başardı! Biz biliyorduk ama belgeler elimizde değildi. Onlar, devleti ele geçirmiş olmanın avantajını kullandı." dedi.