Sosyetede çifte bomba

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Aralık 2013 Güncelleme 01 Aralık 2013, 16:50
Sosyetede çifte bomba

İÇİNDEKİLER

1- Türkiye'nin bilindik ailesinin oğlu, 6 aylık hamile sevgilisi, 'Vücudum bozulacak' diye korkunca inanılmaz bir karar verdi. Bebek, 150 bin dolar karşılığı kürtajla alındı...

Türk jet-seti şu günlerde iki büyük olayla çalkalanıyor. Hemen her yerde konuşulan bu olaylar sosyeteyi şoke etmiş durumda. Olaylardan ilki resmen cinayet. Öyle ki; iddiaya göre, sosyetinin bilinen bir ailesinin mensubu olan ünlü işadamı Ukraynalı sevgilisinin isteği üzerine 6 aylık bebeğinin kürtajla öldürülmesine göz yumdu.

TÜRKİYE'DE OLMADI
2004'ten bu yana Ukraynalı sevgilisi ile aşk yaşayan bu işadamı önce bebeği dünyaya gelecek diye çok sevindi. Ancak hamileliği ilerledikçe sevgilisi, vücudunun bozulacağı korkusuna kapıldı. Sevgilisinin, "Bu bebeği istemiyorum" diye tutturması üzerine işadamı soluğu hastanelerde aldı. Ancak hiçbir Türk doktoru dünyaya gelmeye hazır bebeğin canını almaya yanaşmadı. Çift son olarak ABD'de bir klinikle anlaştı. Ve korkunç operasyon burada yapıldı.

'CANİLİK'
Psikolojisinin iyi olmadığı belirtilen anne adayı, 150 bin dolar karşılı ğında bebekten kurtuldu. Kulislerde konuşulan olay Türk işadamının arkadaşlarının da kulağına gitti. Yakın dostlarının, "Nasıl böyle bir cinayet işlersiniz?" eleştirilerine, işadamının, "Mecbur kaldık. Sevgilim bunalıma girdi, doğurmak istemedi. Yoksa insan kendi evladına kıyar mı?" yanıtını verdiği iddia edildi. Herkesin tüylerini ürperten bu olay sosyetede adeta bomba etkisi yarattı.

* * *
2- Çapkın işadamı S.B, İngiltere'de bıçak altına yattı. Kaburga kemiğinden aldırdığı parçayı cinsel organına eklettirdi. 2 ay sonra döndüğünde sevgililerini hayrete düşürdü...

İş dünyamızın önde gelen patronlarından S.B., hızını alamadı; cinsel organına parça ekletti. Şaşkınlık yaratan bu olayın kahramanı çapkın işadamı S.B., operasyon için İngiltere'yi tercih etti. İddiaya göre; sürekli sevgili değiştiren işadamı gizlice Londra'ya gitti. Burada ameliyat masasına yatarak kaburga kemiğinden bir parça aldırdı. Doktorlar parçayı işadamının cinsel organına ekleyip, büyümesini sağladı.

AĞZINDAN KAÇIRDI
Evlilik dışı çok sayıda beraberliği ve çocukları bulunan işadamı 2 aylık iyileşme süresi tamamlanınca Türkiye'ye dönüş yaptı. Bu arada da işleri gereği ülkeye gelip gidiyordu. Olay, yaptırdığı operasyon sevgilileri tarafından fark edilince patlak verdi. Sosyeteye bomba gibi düşen operasyon merak uyandırdı. Herkes kaburga kemiğinden yapılan cinsel organı konuşmaya başladı. İşadamının yüklü miktarda para karşılığı operasyon geçirdiğini sevgililerinden birine ağzından kaçırdığı ifade edildi.

MEVLÜT YÜKSEL