Ünivesiteli kızın otelde sır ölümü

Genç kız nişanlısına daha önce tecavüze uğradığını anlattı. Bu itiraf otelde kalan üniversitelilerin kavga etmesine neden oldu. Nişanlısına kızan genç kız, otelin 4. katından kendini boşluğa bıraktı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Kasım 2013 Güncelleme 28 Kasım 2013, 00:03
Ünivesiteli kızın otelde sır ölümü

İÇİNDEKİLER

Aydın Nazilli'de önceki gece saat 00.15 sıralarında bir otelde korkunç bir olay meydana geldi. Adnan Menderes Üniversitesi'nde yüksek lisans öğrencisi Gamze Uslu (27), Mersin Üniversitesi 4. sınıf öğrencisi sevgilisi Baki Can G. (28) ile 22 Kasım'dan beri otelde kalıyordu. Gece yarısı genç kız, 30 metre yükseklikteki 4'üncü katın balkonundan, park halindeki bir otomobilin üzerine düştü. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Uslu yaşamını yitirdi. Gözaltına alınan Baki Can G., genç kızın çocukluk aşkı olduğunu, banyoda olduğu için Uslu'nun düştüğünü görmediğini öne sürdü.

TECAVÜZ İDDİASI
Nişanlı olduklarını öne süren Baki Can G., Gamze Uslu'nun Bursa'da İngilizce kursu gördüğü sırada tecavüze uğradığını söylemesi üzerine tartıştıklarını, ardından barıştıklarını, birlikte yemek yediklerini anlattı. Bir süre içki içtikten sonra otele döndüklerini, banyoya girdiği sırada ses duyduğunu öne süren Baki Can G., balkona çıktığında nişanlısın yerde gördüğünü söyledi.

ODAYA GİRDİ ÇIKTI
Olay sırasında karşı binada bulunan bir görgü tanığı ise, "Balkonda atletli biri vardı. Sesler üzerine içeri girip giyindikten sonra balkona yeniden çıkıp 'yardım edin' diye bağırmaya başladı" dedi.

Gamze Uslu'nun, nişanlısı yanına gelmeden önce bankadan 10 bin lira kredi çektiği ortaya çıktı. Genç kız, bu parayla kendisinin ve nişanlısının kaldıkları özel yurt ve kredi kartı borçlarını ödedi.

Ali SOYDEMİR