İstanbul'da feci kaza

Güngören'de kontrolden çıkan yolcu dolu minibüs köprüden aşağı uçtu. İlk belirlemelere göre 2 kişi hayatını kaybederken, çok sayıda kişi de yaralandı.

Giriş Tarihi 20 Kasım 2013, 00:00 Güncelleme 20 Kasım 2013, 14:50
İstanbul’da feci kaza

İÇİNDEKİLER

Eşref Bitlis Köprüsü üzerindeyken kontrolden çıkan minibüs alt yola uçtu. Kaza sırasında minibüsün altında kalan çok sayıda kişi yaralandı. Kazanın ardından olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İlk belirlemelere göre 2 kişi hayatını kaybederken, sağlık ekiplerinin çalışmaları sürüyor.




ÖLENLERİN KİMLİKLERİ BELLİ OLDU
Güngören'de kontrolden çıkan yolcu minibüsünün altgeçide uçması sonucu hayatını kaybeden 2 kişinin kimlikleri belli oldu.
Esenler-Merter hattında çalışan 34 M 3421 plakalı yolcu minibüsünün sürücüsü Salim Dalbudak, içindeki yaklaşık 15 yolcusuyla Merter yönüne giderken, Davutpaşa Eşref Bitlis Köprüsü'nde kontrolden çıkmış ve savrulan minibüs, köprüden altgeçide uçmuştu. Feci kazada hayatını kaybeden 2 kişinin kimlikleri belirlendi. Ölenlerin Ali Durma ve Mustafa Aksoy olduğu ifade edilirken, yaralanan çok sayıda kişinin ise hastanedeki tedavisi sürüyor.