Zehir gibi ölüm

Hristiyan dünyasının Türkiye üzerindeki gizli emellerini deşifre eden araştırmacı-yazar Aytunç Altındal, kansere yenildi! Dostu 'Vatikan onu Montrö'de zehirledi' dedi. Kızı ve eşi de aynı fikirdeydi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Kasım 2013 Güncelleme 19 Kasım 2013, 00:00
Zehir gibi ölüm

İÇİNDEKİLER

Yazdıkları ile Vatikan başta olmak üzere Avrupa'nın dehlizlerine girdi. "Üç İsa" kitabı ile dünyayı alt üst etti... İşte "Sırların adamı" olan araştırmacı-yazar Aytunç Altındal (68), dün İstanbul'da hayatını kaybetti. Bir süredir kanser tedavisi gören Altındal'ın ani ölümü başta yakınları olmak üzere herkesin aklına "zehirlenme" iddialarını getirdi.

İSTANBUL'A GETİRİLDİ
Altındal'ın TAKVİM'e konuşan bir dostu ise "Aytunç İsviçre'nin Montrö kentinde Vatikan tarafından zehirlendi. Vücuduna kanser virüsü verildi" dedi. Bu arada usta yazarın özel bir operasyonla Türkiye'ye getirildiği ortaya çıktı. Akciğer kanseri teşhisi konulan Altındal, 15 gün önce İsviçre'den İstanbul'a getirildi. Özel bir hastaneye yatırıldı.

15 GÜNDE NASIL YAYILABİLİR
Doktorlar, "Hastalık başlangıç evresinde. Sigaradan kaynaklı tümörler var. Ama kolaylıkla hallederiz" dedi. Ancak 15 gün sonra yapılan kontrolde Altındal'ın akciğerindeki kanserin 4. evreye ulaştığı belirlendi. Uzmanlar hiçbir tümörün bu hızla yayılamayacağını söyledi. İşte bu hızlı seyir zehirlenme iddiasını güçlendirdi ve Altındal, önceki gece öldü. Altındal'ın cenazesi bugün Karacaahmet Mezarlığı'nda defnedilecek.

ÖLDÜRMEK iSTEDiLER

Emekli bir istihbaratçı, Aytunç Altındal'ın ölümüyle ilgili çarpıcı iddialarda bulundu: "Aytunç, Hristiyan dünyasının Türkiye üzerindeki gizli emellerini araştırıyordu. Bu nedenle de hedef seçildi. Son 5 yılda Türkiye ve Türkiye dışında öldürülmek istendi. Son olarak kanser virüsü verilerek Aytunç'u hasta ettiler."

AİLESİNDEN ÖNEMLİ AÇIKLAMA
DR. Naciye Selin Şenocak Altındal, eşinin öldürüldüğünü söyledi. "Aytunç bey çok cesurdu. Canı pahasına memleketi için tüm bilgileri aktarmaktan çekinmedi. Bundan dolayı onu susturmak istediler. Doktorlar eşimin ölümünün altında başka bir şeyler olduğunu hatta büyük ihtimalle de zehirlenme olabileceğini söyledi" dedi. Yonca Bayrak ise babasının çok ani şekilde gelişen ve ilerleyen bir kanser rahatsızlığı sonucu öldüğünü belirtti. Bayrak, "Babam zehirlendi. Doktorların görüşü de bu yönde. Şikayetçiyiz" diye konuştu.

PAPANIN GİZLİ SENARYOSU...
Altındal 12 Ocak 1945'te İstanbul'da doğdu. Dinler, felsefe, gizli örgütler ve sair konularında birçok makale ve kitap yazdı. İşte Altındal'ın ezberleri bozan o kitapları:
Türkiye'de Ve Dünyada Casuslar
Gül Ve Haç Kardeşliği
Üç İsa
Türkiye ve Ortodokslar
Vatikan ve Tapınak Şövalyeleri
Vatikan ve Papa'nın Gizli Türkiye Senaryosu.