Vedanın böylesi

15 gün sonra askere gidecek olan gencin arkadaşları veda gecesi düzenledi. Gruptan ayrılıp tuvaletini yapmak isteyen asker adayı sulara kapılarak kayboldu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Ekim 2013 Güncelleme 20 Ekim 2013, 00:00
Vedanın böylesi

İÇİNDEKİLER

Bursa İnegöl'de 20 yaşındaki Selman Ç., aynı yaştaki Oğuzalp Ç. ve 15 gün sonra vatani görevini yapmak üzere gidecek olan Mehmet Özsoy için veda eğlencesi tertip etti. Üç arkadaş alkol alıp sohbet etmek için Bedre Deresi kenarına gitti. Bir süre sohbet eden gençlerden Mehmet Özsoy, tuvaletini yapmak için arkadaşlarının yanından ayrılıp dere kenarına indi. Bu sırada taşa takılan genç, dengesini kaybederek, şiddetli yağmur nedeniyle debisi bir hayli yükselen dereye düştü. Arkadaşlarının suya düştüğünü gören gençler hemen yardıma koştu ancak akıntıya katıldığı tahmin edilen genç gözden kayboldu.

ÇALILARA TAKILMIŞ
İki genç, koşarak arkadaşlarını bulmaya çalışsalar da arkadaşlarına ulaşamadı. Gençlerin haber vermesi üzerine yapılan aramalarda gece kayıp genç bulunamadı. Dün sabah olay yerine gelen Yalova Su Altı Ekibi Mehmet Özsoy'un düştüğü yerden bir kilometre uzaklıkta çalılıklara takılmış cesedini buldu.

Ersoy İŞİTMEZ