"Çekirge ve Özdil Tolon'dan talimat aldı"

Star gazetesinin eski sahibi Cem Uzan, Star’ın manşetlerini hazırlayan Fatih Çekirge ve Yılmaz Özdil’in Orgeneral Hurşit Tolon’dan talimat aldıklarını söyledi.

Giriş Tarihi 10 Ekim 2013, 00:00 Güncelleme 10 Ekim 2013, 01:36
Çekirge ve Özdil Tolon’dan talimat aldı

İÇİNDEKİLER

Hakkında hapis ceszası bulunan ve yurt dışında firari yaşayan eski medya patronu Cem Uzan, bir dönem kendi gazetesinde zalışan gazeteciler hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Uzan, Star gazetesinin gazetenin manşetlerini hazırlayan emriyle, Fatih Çekirge ve Yılmaz Özdil'in Orgeneral Hurşit Tolon'dan emir aldığını açıkladı.

MANŞETLER TOLON'DAN
Taraf gazetesine röportaj veren Cem Uzan, gazetesinde çalışan yöneticilerin Hurşit Tolon'dan emir aldıklarını sonradan öğrendiğini dile getirdi. Uzan şunları söyledi:
"Yayınları Fatih Çekirge ve Yılmaz Özdil belirliyordu. Hurşit Tolon'un talimatları ile her gün manşet atıldığını bilmiyordum. Bilseydim o an kovardım. Çekirge, "Benim babam kontrgerilladır" diye övünen bir adamdır. Ergenekon'da birçok davada olduğu gibi, masum olanlar da var, olmayanlar da vardır. Ancak böyle bir darbe olayı varsa, Fatih Çekirge dibine kadar içindedir. Aydın Doğan da içindedir"