Eylemciler taksiciyi linç etmeye çalıştılar

Gezi Parkı eylemleri sırasında yaralanarak hayatını kaybeden Ali İsmail Korkmaz'ı anmak için Taksim Meydanı'nda eylem yapan kadınlara korna çalan taksici, bir grup tarafından tekme tokat dövüldü.

Giriş Tarihi 11 Temmuz 2013, 00:00 Güncelleme 11 Temmuz 2013, 15:03
Eylemciler taksiciyi linç etmeye çalıştılar

İÇİNDEKİLER

Gezi Parkı eylemleri sırasında yaralanarak hayatını kaybeden Ali İsmail Korkmaz'ı anmak için Taksim Meydanı'nda eylem yapan kadınlara korna çalan taksici, bir grup tarafından tekme tokat dövüldü. Taksiciyi linç edilmekten polis kurtardı.
Eskişehir'de Gezi Parkı eylemleri sırasında yaralanan Ali İsmail Korkmaz'ın ölümü üzerine iki kadın ellerinde taşıdıkları dövizlerle eylem yapmak için Taksim Meydanı'na geldi.

İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN


İddialara göre, döviz taşıyan kadınlara tepki gösteren taksici ile vatandaşlar arasında kısa süreli arbede yaşandı. Eyleme korna çalarak tepki gösteren taksiciyle Taksim Meydan'da eyleme destek veren vatandaşlar arasında kavga çıktı. Vatandaşlar taksiciyi durdurmaya çalışarak aracından indirdi.

Aracından inen taksi şoförü ile vatandaşlar arasında kavga çıktı. Grubun arasında kalan taksici, linç edilmekten son anda kurtuldu.
Olaya Taksim Meydan'ında bekleyen Çevik Kuvvet ekipleri müdahale etti. Vatandaşların taksiciye tekme tokat saldırmaları ise kameralar tarafından kaydedildi.
Araya giren Çevik Kuvvet ekiplerinin müdahalesiyle sakinleşen olay, taksicinin uzaklaşmasıyla son buldu.