Ne ayak Karayılan

PKK'nın 2 numarası Murat Karayılan'ın özel Jack Wolfskin marka ayakkabı giydiği ortaya çıktı... Kışın sıcak, yazın ise serin tutan bu özel ayakkabıların satış fiyatı 800 TL

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Nisan 2013 Güncelleme 12 Nisan 2013, 02:07
Ne ayak Karayılan

İÇİNDEKİLER

İkiyüzlü PKK Kandırılarak dağa çıkartılan gençlere 20 TL'lik mekap veren terör örgütü, Kandil sorumlusu başta olmak üzere tüm yönetim kadrosuna dünyanın en özel dağcı ayakkabısından hediye etti.

HER YIL İÇİN 4 ÇİFT
Almanya'da üretilen ve Türkiye'de 800 TL'ye satılan Jack Wolfskin marka ayakkabının en büyük özelliği kuşkusuz kışın sıcak, yazın serin tutması. Murat Karayılan, Duran Kalkan, Cemil Bayık ve Rohani Serhat gibi terörist liderlerinin yıllık 4 çift Jack Wolfskin hakkı olduğu da ortaya çıktı. Zorlu arazi koşullarında da esneklik ve kavrama özellikleri ile dikkat çeken Jack Wolfskin'in, son derece özel kurt derisinden imal edildiği belirtildi.

ÖDÜL OLARAK VERİLDİ
Örgüt yetkililerinin, ödül olarak bazı teröristlere de bu özel ayakkabıdan verdiği iddialar arasında. Jack Wolfskin, Türkiye'de de çok özel mağazalarda satışa sunulmuştu.

* İlahsız siyaset için yürütülen çözüm sürecinin önemli ayağı sınır dışına çekilme konusundaki sıkıntı aşıldı. İmralı, orta kademeyi ikna edecek mesajını ve çekilme planını hazırladı. Buna göre, örgüt üyeleri belirlenen güzergâhtan Türkiye'yi terk edecek.

DARBE ÖNLEYİCİ
Jack Wolfskin marka ayakkabıların tabanındaki bir sistem, sert darbeleri önlüyor. Bu sistem, dünyadaki hiçbir ayakkabıda yok.