Oğlum bas git

'Oğlum bak git' görüntüleri ile fenomen haline gelen Selçuk Kahraman, çok dertli! Herkesin kendisini zengin sanıp para istediğini söyleyen Kahraman artık, 'Oğlum bas git' diyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Mart 2013 Güncelleme 06 Mart 2013, 00:11
Oğlum bas git

İÇİNDEKİLER

29 yaşındaki Selçuk Kahraman'ın hayatı, geçen yıl Mayıs ayında bir anda değişti. Yolları süpürürken, kemeriyle kendisine vurmaya çalışan Yasin K.'yi 'Oğlum bak git' diye uyardıktan sonra süpürgeyle başına vuran ve yaralama suçundan yargılanan temizlik işçini Kahraman bir anda şöhret oldu. Televizyonda, sosyal medyada görüntüleri yayınlandıktan sonra kendisinin çok para kazandığını düşünen akrabaları, komşuları ve diğer insanların sürekli para istediğini söyleyen Kahraman, artık onlara 'Oğlum bas git' diyor. En çok Gölcük Belediyesi'ndeki işini kaybetmekten korktuğunu belirten Kahraman, yaşadığı sıkıntıyı şöyle anlattı: "Ben işimin, eşim dostum, çevremdeki herkes paranın peşinde koştu.

'PARA YİYORMUŞUM'
Benim bundan çok para kazandığımı, para yediğimi söylediler. Komşularımdan biri çocuğunun hastanede yattığını 10 bin liraya ihtiyacı olduğunu söyledi. Herkes benden borç para istedi. Olmayan parayı nasıl vereyim ki?"

GERÇEK OĞLUM ÇUKURA ÇEKTİ!
Selçuk Kahraman, kendi beslediği ve adını 'Oğlum' koyduğu boğayı gösterirken, ürken hayvanı kontrol etmekte zorlandı. Boğa onu diğer hayvanların da dışkılarının gübre olarak kullanılmak amacıyla biriktirildiği çukura sürükledi. Kahraman da boğa ile birlikte beline kadar bu çukura girdi ve oradan çıkabilmek için dakikalarca uğraştı.