Tinerci dehşeti

Ankara'da 2 tinerci çocuk, okul bahçesinde oynayan 9 ilköğretim öğrencisini gasp etti. Okul çıkışındaki dehşet dolu anlarda madde bağımlısı gençler, bıçak tehdidiyle öğrencileri 4 saat rehin tuttu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Mayıs 2012 Güncelleme 12 Mayıs 2012, 01:50
Tinerci dehşeti

İÇİNDEKİLER

Tinerci dehşeti okullara sıçradı. Ucuz atlatılan olay Ankara'nın Altındağ ilçesine bağlı Karapürçek semtinde önceki gün gerçekleşti. Tinerci E.Y. ile C.E., Beşikkaya İlköğretim Okulu bahçesine geldi. Tinerciler 8. sınıf öğrencilerinden birkaç tanesini zor kullanarak ileride bulunan bir alana götürdü. Daha sonra tinerci çocuklardan biri tekrar okula geri dönerek yine birkaç çocuğu bıçak zoruyla aynı alana getirdi. Toplam 9 öğrenciyi alana getiren tinerciler, burada bıçak tehdidi ile, çocukların ceplerindeki paraları aldı. Tinerciler, öğrencileri saat 16.00'ya kadar bu alanda tuttu. Bu sırada çakmak gazı çeken tinerci, bir öğrenciyi çakmak gazı alması için bakkala gönderdi. Bakkala giden öğrenci durumu hemen okul müdürüne bildirdi. Polis ekipleri, tinerci çocukları kıskıvrak yakaladı ve öğrencileri onların ellerinden kurtardı.

AİLELER KARAKOLA KOŞTU
Öğrencilerin aileleri olayın duyulmasının ardından Karapürçek karakoluna akın etti. Olayın şokunu üzerinden atamayan aileler, çocuklarının iyi olduğunu gördüklerinde rahat bir nefes aldı. Darp edildikleri iddiasıyla 6 çocuk polis tarafından hastaneye gönderildi. Murat Ege isimli bir veli, tinercilerin yaşlarının küçük olmasından dolayı serbest kalabileceklerini ve başka öğrencilere zarar verebileceklerini belirterek duruma tepki gösterdi.

BİR OLAY DA ADANA'DA
Adana'da yaşayan 24 yaşındaki Teyfik Baysoy durakta otobüs bekleyen üniversite öğrencisi 22 yaşındaki E.Y. adlı genç kıza sözlü tacizde bulundu. Kızın kendisini terslemesi üzerine Teyfik Baysoy, genç kızı yumrukladı. E.Y.'nin şikayeti üzerine yakalanan zanlının üzerinden bağımlılık yapan yapıştırıcı madde dolu bir poşet çıktı.