HAYATIMA SON VERİRİM
Tutuklu sanık Mecnun Otyakmaz ise, "Trabzonlular, Fenerbahçe ile olan maçımızda oyuncularıma galip gelmeleri için 1 milyon dolar teklif ettiler" iddiasında bulundu. Otyakmaz, bunu kendisine Mehmet Yıldız'ın söylediğini belirterek, "Mehmet, kendisiyle kimin görüştüğünü anlatmadı" dedi. Otyakmaz, "Teşvik primi teklifi var ama bunun Zeki Mazlum'la ilgisi yok. Aksi ispatlanırsa, ben de hayatıma son veririm" diye konuştu.
DAVA 26 MART'A ERTELENDİ
Sanıkların savunması dün gece geç saatlerde sona erdi. Savcı Ufuk Ermertcan, Asbaşkan Şekip Mosturoğlu, Coşkun Çalık ve Mehmet Yenice'nin tahliyesini istedi. Mahkeme heyeti sabaha karşı kararları açıkladı. Aziz Yıldırım ve 15 sanığın tutukluluk halinin devamına karar verildi. Şekip Mosturoğlu, Ömer Ülkü, Coşkun Çalık, Bülent Uygun, Mecnun Otyakmaz, Cemil Turan ve Mehmet Yenice ise tahliye edildi. Tüm sanıkların stada giriş yasağı kaldırıldı. Duruşma 26 Mart'a ertelenirken, taraftarlar Çağlayan'ı savaş alanına çevirdi. Polis olaylara biber gazıyla müdahale etti.
İKNA OLMUŞ
Savunma yapan Menajer Ali Kıratlı ise "İddia edildiği gibi şifreli konuşmadım. Şifre sanılması, bizim edebiyatı iyi kullanamadığımız için" dedi. Hakimin "Bombamız patladı" sözünü hatırlatması üzerine de Kıratlı, "Söylemek istediğim medyaya çok malzeme olduğumdur" cevabını verdi. Hakim ise "Savunmanız beni ikna etti" dedi.
'ARAMIZDA'
Sanık işadamı Yusuf Turanlı da Sivasspor kalecisi Korcan'a hediye edilen araba konusunda "Aramızda özel bir konu. Korcan isterse açıklasın" dedi. Sanıklardan Sivasspor yöneticisi Ahmet Çelebi ise Aziz Yıldırım ile otelde yaptıkları görüşmeye ilişkin "Kombineleri konuştuk" savunmasını yaptı.

