Hasret'i gömdüler

8 yaşındaki ilkokul öğrencisi Hasret, başına taşla vurularak öldürüldü. Küçük kızın cesedinin kimsenin oturmadığı harabe bir evde gömülü olduğu ortaya çıktı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Şubat 2011 Güncelleme 17 Şubat 2011, 00:00
Hasret’i gömdüler

İÇİNDEKİLER

Edirne dün bir vahşet haberiyle çalkalandı. İlköğretim okulu 2'nci sınıf öğrencisi 8 yaşındaki Hasret Karakoç'un cesedi harabe haldeki boş bir evin odasına gömülü olarak bulundu. Havsa İlçesine bağlı Şerbettar köyünde yaşayan Emine ve İlkay Karakoç çiftinin 3 çocuğundan biri olan 8 yaşındaki Hasret Karakoç, dün okula gitmek için evinden çıktı. Bir daha geri dönmeyen küçük kızın kaybolduğunu düşünen aile çocuklarını aramaya başladı. Aile tüm aramalarına rağmen kızlarını bulamayınca jandarmaya haber verdi. Köye gelen ekipler, eğitimli köpekler ile geniş kapsamlı arama yaptı.

ÖNCE BOTLARI BULUNDU
Aramada Hasret'in botları, komşuları S.Ş.'ye (55) ait kömürlükte bulundu. Çalışmalarını bu bölgede yoğunlaştıran ekipler, kullanılmayan harabe halindeki boş evin bir odasında Hasret'in toprağa gömülmüş cesedini buldu. Olayla ilgisi olduğu düşünülen Karakoç ailesinin komşuları S.Ş. isimli kadın ile oğlu 17 yaşındaki S.Ş. gözaltına alındı. İki aile arasında daha önceden tartışma yaşandığı öğrenildi. Jandarma ekipleri, olay yerine gelen savcı nezaretinde toprağı kazdıktan Hasret Karakoç'un cesedini çıkarttı. Yapılan incelemede ise Hasret Karakoç'un başına taşla vurularak öldürüldüğü tespit edildi. Gözaltına alınan anne ve oğlunun jandarmadaki sorgusu devam ederken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Ercan BİTTİ