Başkentte elektrik kesintisi

Ankara'nın Çankaya, Altındağ, Mamak, Keçiören ve Sincan ilçelerindeki bazı bölgelere 14 Ocakta elektrik verilemeyecek.

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Başkentte elektrik kesintisi
Başkent Elektrik Dağıtım A. Ş'den yapılan yazılı açıklamaya göre, elektrik kesintisi uygulanacak yerler ve saatleri söyle:

Çankaya ilçesine bağlı Tes-İş Sendikası, Meriç Sokak, No:25-25/A, Mecnun, Misket sokaklara trafo çalışması nedeniyle 09.00-14.00 saatleri arasında, Altındağ ilçesine bağlı Çamlık Mahallesi Bostancık Caddesi ve civarında, yeni şebekelerin servise alınma çalışması nedeniyle 10.00-15.00 saatleri arasında elektrik kesintisi uygulanacak.

Mamak ilçesine bağlı Ekin Mahallesi, Bostancık Caddesi ve civarına yeni şebekelerin servise alınma çalışması nedeniyle 10.00-15.00 saatleri arasında, Keçiören ilçesine bağlı Bağlarbaşı Mahallesi, 2. Cadde, Sancaktepe Mahallesi, 6. Cadde'nin bir kısmı, 13-12-9 ve 6. sokaklar ve civarına, trafo çalışması nedeniyle 09.00-14.00 saatleri arasında, Sincan ilçesine bağlı Temelli ..beldesi Yeni Bacı Mahallesi, Temelli Çok Programlı Lisesi, Tarım Kredi Kooperatifi, Türkoğlu İlköğretim Okulu, Türk Telekom Temelli Şubesi, Yavuzlar Un Fabrikası, Temelli İçme Suyu, Maximum Yağ Fabrikası, yapım işleri müdürlüğü tarafından yapılacak çalışma dolayısıyla 08.00-11.00 saatleri arasında elektrik alamayacak.

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler