Film gibi soygun

Altyapı çalışmalarından kanalizasyona dalan soyguncular kuyumcudan çıkarak 1 milyon TL değerinde altını çalıp sırra kadem bastı.

Kaynak Gazete
Giriş Tarihi:
Film gibi soygun
Rize'de film seneryolarına taş çıkartacak bir kuyumcu soygunu meydana geldi. Şehir merkezinde bir marketi açan çalışanlar dükkanın ortasında bir delikle karşılaştı. 300 metre uzaklıkta kuyumcu dükkanını açan Yakup Fil de 15 kilo altınının çalındığını gördü. Polis, soyguncuların şehir içerisinde yürütülen Atatürk Caddesi yenileme çalışmaları sırasında açılan boşluktan kanalizasyona girdiklerini, marketin zeminini kriko ile kırıp marketten aldıkları elektriği kablolarla 300 metre uzaklıktaki kuyumcuya taşıdıklarını tahmin ediyor.

Yine soyguncuların marketten aldıkları enerji ile kesici aletler kullanarak kuyumcunun zemininden içeri girmeyi başarıp alarmı da etkisiz hale getirerek altınları aldıkları düşünülüyor. 1 milyon TL'lik altın çalan hırsızların, ilk girmiş oldukları marketin kasasından da 200 TL civarında bozuk para çaldıkları anlaşıldı.

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler