Film içinde film!

Pak Panter filminde kullanılacak kuru sıkı silahlardan 2'si gerçek çıktı. Oyuncular, olası bir ölümcül kazayı şans eseri atlattı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Kasım 2010 Güncelleme 16 Kasım 2010, 00:00
Film içinde film!

İÇİNDEKİLER

Başrollerinde Ufuk Özkan, Doğa Rutkay ile Mehmet Ali Erbil'in rol aldığı "Pak Panter" filmi, sinemalardan önce polisin vizyonuna girdi! İstanbul Beşiktaş'ta, 21 Ağustos'ta rutin kontrol yapan ekipler, şüphelendikleri bir kamyonu aradı. Kamyondan 52 parça kurusıkı tabanca, av tüfeği, samuray kılıcı, gaz tabancası ve çok sayıda mermi çıktı. Polis bu manzara karşısında şaşırırken, şoförden gelen açıklama yürekleri ferahlattı. Kamyon sürücüsü Ünal Doğan, silahların Pak Panter filminin aksesuarları olduğunu, Beykoz'daki film setine götürdüğünü ve sahibinin dublör koordinatörü Deniz Yılmaz olduğunu belirtti.

3'ER YIL HAPİS İSTEMİ
Yapılan incelemede kurusıkı tabancaların hiç birinin yasak silahlar olmadığı anlaşıldı. Ama ekspertiz raporunda; 2 kurusıkı tabancanın değiştirilerek mermi atabilecek hale getirildiği ayrıca mermilerden 5'inin de yasak nitelikte olduğu bildirildi. Böylece setteki oyuncuların olası bir kaza kurşununa kurban gidebileceği görüldü! Savcılık, Doğan ve Yılmaz hakkında "ruhsatsız tabanca ve mermi bulundurmak" suçundan 3'er yıla kadar hapis istemiyle 2 ayrı dava açtı.