Olimpos'ta ölüm

Antalya'nın ünlü Olimpos Plajı'nda dövme yapan 32 yaşındaki Asuman Karakaya kaldığı çadırda ölü bulundu. Genç kızın cinayete kurban gidip gitmediği araştırılıyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Kasım 2010 Güncelleme 03 Kasım 2010, 09:47
Olimpos’ta ölüm

İÇİNDEKİLER

Mimar Sinan Üniversitesi Restorasyon Bölümü'nü bıraktıktan sonra bir turizm firmasında dövmeci olarak çalışmaya başlayan Asuman Karakaya (32) geçtiğimiz Cumartesi günü Olimpos Plajı'nda kaldığı çadırda tüfekle vurulmuş halde bulundu. Karakaya'nın ölümüne sebep olan av tüfeğinin, patronu Tolga Koç'a ait olduğu belirlendi. Koç, bahçeye "domuz gelir" diye yıllar önce aldığı silahın devamlı evinde durduğunu söyledi.

Olimpos Plajı'a yakın olan evinde oturan Koç'un evli olduğu öğrenildi. Ölüm şekliyle ilgili cinayet ya da intihar şüphesi üzerinde durulduğu ve genç kızın kesin ölüm nedeninin otopsi sonucu belirleneceği belirtildi. Karakaya'nın Balıkesir'de yaşayan ve emekli öğretmen babası Ramazan Karakaya, kızının ölüm haberiyle yıkıldı. Kızının cenazesini almak için Antalya'ya giden baba Karakaya, "Kızım intihar edecek birisi değil. Hayat dolu bir insandı.

Hayatında eline silah almış insan değil. Tüfeği eline versen bile, tetiğin nerede olacağını bilemez" dedi. Kızının Tolga Koç isimli turizmcinin yanında çalıştığını söyleyen baba, "Asuman bu kişinin uzun yıllardır hiç kullanılmayan av tüfeğiyle ateş etmiş. Bu imkansız" diye konuştu.