Bir de madalya taksaydınız

Taraftarlar, "Tarihimize kara bir leke süren Çevik'e bir de madalya taksaydınız" diye sitem etti... Adnan Polat'ın kovduğu Çevik'e Aysal yönetiminin liseli diye sahip çıkması büyük şaşkınlık yarattı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Kasım 2012 Güncelleme 02 Kasım 2012, 02:06
Bir de madalya taksaydınız

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'da yeni bir skandal daha ortaya çıktı. Sarı-Kırmızılı takımda Cemal Nalga krizi olarak bilinen dönemde takımın hocalığını yapan ve bu olay nedeniyle o dönemde Adnan Polat tarafından kovulan antrenör Okan Çevik Galatasaray Kadın Basketbol Takımı'nın USK Prag ile oynadığı karşılaşmayı yöneticilerle birlikte protokol tribününden onur konuğu olarak izledi. Lise kökenli olan ve yönetimle arası çok iyi olan Çevik'in bu maçı protokol tribününden izlemesi tepki topladı.

HİÇ UNUTMADILAR
Çevik' in bu maçı özel bir yerden izlemesi o dönem Adnan Polat'ı sabote ettiği iddialarını da gündeme getirdi. Galatasaray Yönetimi ise bu konuda bir açıklama yapmaktan kaçındı. Cemal Nalga olayı dönemiyle zor günler yaşayan Galatasaray bu dönemden çok etkilenmişti. Bu olay nedeniyle taraftarların büyük tepki gösterdiği öğrenildi. Sarı- Kırmızılı taraftarlar Çevik'in Galatasaray tarihine kara leke çalan bir adam olduğunu savunarak protokol tribününde onur konuğu olarak maçı izlemesine büyük tepki gösterdi. Taraftarlar Galatasaray Yönetimi'ni topa tuttu.

BÜYÜK TEPKİLERE YOL AÇTI
Antrenör Okan Çevik Galatasaray'ı çalıştırdığı dönemde Cemal Nalga'nın cezalı olması gereken maçta Tufan Ersöz'ün formasıyla bu oyuncuyu oynatmıştı. Bu nedenle Galatasaray o dönemde Basketbol Federasyonu tarafından ağır cezalara çarptırılmıştı. Galatasaray Yönetimi'nin Çevik'i böylesine önemli bir maçta onur konuğu olarak çağırması tepkilere neden olurken Galatasaray Yönetimi bu konuda sessiz kalmayı tercih etti. Ancak Çevik'in lise kökenli olması ve sürekli Galatasaraylı yöneticilerle görüştüğü ortaya çıktı. Çevik ise bu konuda yapılan eleştirilere cevap vermedi.

İSTENMEYEN ADAMDI

Galatasaray'da cezalı olan Cemal Nalga'yı Tufan Ersöz formasıyla oynatan Okan Çevik o dönemde Adnan Polat tarafından uzaklaştırılmış ve istenmeyen adam ilan edilmişti.

HİÇ SES ÇIKMADI

Galatasaray Yönetimi, protokol tribününde maçı seyreden Okan Çevik için taraftarın yaptığı tepkilere cevap vermedi. Ancak bu olay camiada hoşnutsuzluğa neden oldu.

TWİTTER NOTLARI
@KeremUner Okan Çevik, GS tarihinin en büyük skandallarından birini yaşattığı için, dün "şeref" tribününe davet edilmiş...Ve de gelmiş...Utanmadan...
@demirtanik Okan cevik kimin sinif arkadasi... kurtulamadik bu liseden.
@gsmedia_web Okan Çevik'in yaşattığı ayıbı hiçbir kupa temizleyemez. Dün gece protokolde yer alması, değer erozyonunun ispatı.
@alperyanar_ Okan Çevik'e Madalya da taksaydınız bari.
@mercanex Gs Lisesi CEMAATİ yine yaptı yapacağını. Cemal Nalga skandalının mimarı yeniden tozlu defterlerden piyasaya çıkarılmış.