Açık ara şampiyon oluruz

Milan, Kaka'dan vazgeçtiğini resmen açıkladı. Ünal Aysal "Çilek Kaka gibi olur ama şuan önceliğimiz değil" dedi... Ancak Sarı-Kırmızılılar kulübün Brezilyalı yıldız için girişimlerini hızlandırdığı öğrenildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Ağustos 2012 Güncelleme 29 Ağustos 2012, 01:57
Açık ara şampiyon oluruz

İÇİNDEKİLER

Milan, transferi için uzun süredir uğraş verdiği eski oyuncusu Kaka'dan vazgeçtiğini dün resmen açıkladı. Milan Başkanı Adriano Galliani, Kaka defterinin kendileri için kapandığını belirtmesinin ardından Galatasaray da bu oyuncu için girişimlerine hız verirken G.Saray Başkanı dün GSTV'de Kaka'nın transferiyle ilgili taraftarı heyecanlandıracak açıklamalarda bulundu..

KAKA'YA YEŞİL IŞIK!
Kaka'nın transferiyle ilgili konuşan Aysal, "Bu tür transferlerde yalnız kulübüyle anlaşmanız yeterli değil, oyuncuyla anlaşmanız ve bütçenizin de bunu tutuyor olması lazım. Kaka transferi de olabilir başka transfer de olabilir. Bizim görevimiz ekibi kuvvetlendirmek. Çilek; Kaka ve benzeri yani marka değeri yüksek oyuncu anlamına geliyor" ifadelerini kullandı.

BÜYÜK PUAN FARKIYLA ŞAMPİYONUZ
Aysal, takımın geçen sezondan üstüne koyarak ilerlediğini belirterek, "İlk bir iki hafta içinde her türlü netice olabilir ama takım yerine oturduktan sonra, G.Saray'ın büyük puan farkıyla bu sezonu kapatacağına inanıyorum" dedi.

DERBİLERE GİTMEM ÇÜNKÜ...
Aysal, derbilere gitmeme nedenini ise "Derbilere rakip sahaya seyirci götüremiyoruz. Ben bu yasak kalkıncaya kadar rakip sahadaki maçlara katılmayacağım. Bu kendi seyircime olan saygımdan kaynaklanıyor" açıkladı

DEVELER LİGİ'NDE FENER'İ İSTİYORUM
Ünal Aysal, "Şampiyonlar Ligi'nde Fenerbahçe ile karşılamak isterim. Fener maçlarında iyi hasılat yapıyoruz" ifadelerini kullandı.

BENCE POZİSYON PENALTI!
Galatasaray Başkanı Ünal Aysal da Burak Yılmaz'ın tartışılan penaltı pozisyonuyla ilgili değerlendirme yaptı. Aysal, "Bence o pozisyon penaltı. Ben olsam penaltıyı verirdim. Çünkü Burak Yılmaz'ın kendisini kasıtlı olarak yere attığına inanmıyorum. Çünkü Burak rakiple birlikte düştü. Müdahale var" dedi.