Fenerbahçe düşmesin!

Başkan Ünal Aysal, "Fener'in ligde olup olmaması hedefimizi değiştirmez. Ama olmamaları tadını kaçırır işin. Onlar düşse de düşmese de biz her halukarda şampiyonuz. Bence düşmesinler" dedi

Kaynak Gazete
Giriş Tarihi:
Fenerbahçe düşmesin!
Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, güdeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.. Değiştirilmeyen 58. maddeyle ilgili de konuşan Aysal, "Fener'in düşmesini istemiyorum katiyetle. Bizim şampiyonluğumuz Fenerbahçe'nin düşmesine bağlı değil! Biz her halukarda şampiyon olacağız. Bu yüzden Fenerbahçe'nin ligde olması ve olmaması bizim hedeflerimizi değiştirmiyor. Ama olmaması tadını kaçırır işin. Benim hedefim Avrupa, Türkiye diye bir hedefim yok" dedi.

Fenerbahçe düşmesin!-1

AYDINLAR'IN İSTİFA ETME HAKKI YOK
Aysal, istifası gündemde olan Aydınlar için ise "Bence Federasyon görev yapmak zorunda. Bu işi yargıya bırakmak görevden kaçmaktır. Aydınlar'ın istifa etme hakkı yok" derken Aydınlar'ın istifasını gündeme getiren Demirören için ise "Bugün Federasyon başkanını istifaya davet etmek, sürecin 1 sene daha uzamasını istemek demektir" diye konuştu.

DEMİRÖREN İŞİ UZATIYOR
Ünal Aysal, Yıldırım Demirören'in TTF Başkanı Mehmet Ali Aydılar'ı istifaya davet ederek sürecin uzamasına neden olacağını ifade etti.

Fenerbahçe düşmesin!-2 Fenerbahçe düşmesin!-3
Fenerbahçe düşmesin!-4 Fenerbahçe düşmesin!-5

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler