Ocak'ta daha iyisi gelecek

Yönetim ve teknik heyetin gözünden düşen Milan Baros, devre arasında satılacak.Melo’dan sonra yıllık 2.8 milyon Euro garanti para ile G.Saray’ın en maliyetli futbolcusu olan Baros 5 milyon Euro’ya elden çıkarılacak.

Giriş Tarihi 11 Ekim 2011, 00:00 Güncelleme 11 Ekim 2011, 10:53
Ocak’ta daha iyisi gelecek

İÇİNDEKİLER

İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı bitmiş, Galatasaray sahadan 2-0 yenik ayrılmıştı. Lig'in ilk maçı sonrası teknik direktör Fatih Terim, "Sercan, Elmander ve Baros bizi ocak ayına kadar idare eder" demiş ve ara transferde, sezon başında alınmayan golcünün takıma katılacağını ima etmişti.

İşte o gün Terim'in söylediği sözün neticesinde, Galatasaray'da gözden düşen ilk isim Baros oldu. 2013 Haziranı'na kadar Galatasaray ile sözleşmesi olan tecrübeli oyuncu ile sarı kırmızılıların yollarının ilk yarı bitiminde ayrılması kesinlik kazandı.

Ara transferde ilk tercih santrfor olacak

Ara transferde ise yönetim, hakkını yeni bir santrfordan yana kullanacak. "Kalitesi ile takıma hemen uyum sağlayacak ve ilk 11'in değişmez ismi olacak bir golcü alacağız" diyen yöneticiler de söylemleriyle bu olayı doğruluyor. Sarı kırmızılı takımda Melo'dan sonra yıllık 2.8 milyon Euro garanti para ile en yüksek maliyetli futbolcu olan Baros, istikrarsızlığı ve sık sık sakatlanması nedeniyle yaklaşık 4 ya da 5 milyon Euro'luk bedel karşılığı elden çıkarılacak.