Aslan'ın son adayı Podolski

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Temmuz 2011 Güncelleme 28 Temmuz 2011, 10:10
Aslan’ın son adayı Podolski

İÇİNDEKİLER

Forvet hattını yıldız bir golcüyle güçlendirmek isteyen Galatasaray, yeni bir ismi göndümeni aldı.. Forlan, Arshavin, Fred ve Adebayor için hala görüşmelerini sürdüren Galatasaray, bu kez Alman Milli Takımı'nın golcüsü Lukas Podolski'yi transfer listesinin en başına koydu. Liglerin ertelenmesinin ardından transfer tarihinin de ertelenmesi gündeme gelince işi aceleye getirmek istemeyen Cimbom, alternatifleri değerlendirip daha ucuza kaliteli bir futbolcu alarak hem kadrosunu güçlendirmek hem de kasasını zora sokmama kararı aldı.

KAPTANLIĞI ELİNDEN ALINDI
Sarı-Kırmızılı kulüp bu doğrultuda Köln'ün Alman golcüsü Lukas Podolski için harekete geçmeye karar verdi.

BONSERVİSİ 12 MİLYON EURO!
Köln'ün hocası Stale Solbakken ile ters düşen ve kaptanlığı elinden alınan 26 yaşındaki yıldız golcünün takımdan ayrılmak istemesi üzerine Cimbom'un bu oyuncuyu gündemine aldığı öğrenildi.. 2013 yılında sözleşmesi sona erecek olan Polonya asıllı Alman golcü için belirlenen bonservis bedeli ise 12 milyon Euro... Sarı-Kırmızılı yönetimin bu futbolcu için ilk etapta 8 milyon Euro teklif edeceği ifade edildi..

TAFFAREL'İN FRED ISRARI!
G.Saray, diğer dünyaca ünlü yıldızlarla temaslarını sürdürerken Taffarel'in Fluminense'nin golcüsü Fred'i yönetime tavsiye ettiği öğrenildi.. Taffarel'in sık sık olumlu rapor verdiği Fred için son sözü söyleyecek olan Fatih Terim'in bu futbolcuya onay verdiği takdirde yönetim hemen harekete geçecek ve Fluminense ile pazarlık masasına oturack.