Fatih Terim listeyi verdi

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 30 kişilik kadroyu yarın başlayacak Almanya kampı öncesi indirmeye başladı.

Giriş Tarihi 17 Temmuz 2011, 00:00 Güncelleme 17 Temmuz 2011, 15:17
Fatih Terim listeyi verdi

İÇİNDEKİLER

Avusturya kampında futbolcularına eşit mesafede yaklaşan ve oynanan iki hazırlık maçında bütün oyuncularına şans veren Terim, performansından memnun kalmadığı oyuncuların listesini dün resmen yönetime sundu. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde 2. Başkan Ali Dürüst ve futbol komitesi üyesi Abdurrahim Albayrak ile bir araya gelen Terim, kendisine kulüp bulması istenen Pino'yu Almanya'ya götürmeyeceğini belirtti. Menajeri aracılığıyla Katar liginden bir takımla görüşen Pino'nun anlaşmaya çok yakın olduğu öğrenildi.

Bu arada Fatih Terim Kolombiyalı'nın yanı sıra, Mustafa Sarp, Mehmet Batdal, Serdar Eylik, Anıl Dilaver ve Musa Çağıran'ı da kadroda düşünmediğini dile getirdi.

Performans testi

Sarı kırmızılı ekip yeni sezon hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanlarla sürdürdü. Basına açık gerçekleşen sabah çalışmasında futbolculara performans testleri uygulandı. Sahaya gruplar halinde çıkan futbolcuların, yaptıkları koşuların ardından performans durumları ölçüldü. Sakatlığı süren ve dinlendirilen Arda Turan, antrenmanda yer almadı.