Bu işi bitirmeden dönmem

Ünal Aysal, Başkan Cerezo'nun, "De Gea ve Agüero gidiyor. 3 futbolcu daha satamam" çıkışına, "Buraya kadar geldim. Bitirmeden gitmem" yanıtını verip transferin kapısını açtı

Kaynak Gazete
Giriş Tarihi:
Bu işi bitirmeden dönmem
TÜRKİYE' de herkes Galatasaray'ın bombalarını konuşuyor... Başkan Ünal Aysal, Sportif Koordinatör Bülent Tulun ve yöneticiler Abdurrahim Albayrak ve Ali Gürsoy'un Atletico Madrid'in 3 yıldızı Forlan, Reyes ve Ujfalusi'nin transferini bitirmesi gündemin ilk maddesi oldu. Sarı-Kırmızılı yönetimin müthiş transfer harekatıyla ilgili perde arkasını aralayan TAKVİM çok önemli bilgilere ulaştı. Atletico Madrid Başkanı Enrique Cerezo'nun Ünal Aysal'la daha fiyat konuşmadan, "De Gea ve Agüero'yu satıyoruz. Takımdan 3 oyuncunun daha ayrılmasına izin veremem" dediği ve buz gibi bir hava oluştuğu öğrenildi.

KARARLI TUTUMUNDAN ETKİLENDİ
Fakat Başkan Aysal'ın Cerezo'ya, "Ben buraya kadar geldim. 3 futbolcuyu almadan bir yere gitmem" yanıtını vererek transferin kapısını açtığı belirlendi. Aysal'ın kararlı tutumundan çok etkilenen Cerezo'nun Forlan, Reyes ve Ujfalusi'nin bonservisi için 15 milyon Euro'ya 'evet' dediği gelen bilgiler arasında.

İNANAMIYORLAR!
İspanyol basını ise Galatasaray'ın müthiş transfer hamlesine hala inanamıyor. Gazeteler, Sarı- Kırmızılılar'ın çok büyük bir teklif yapması halinde işin bitebileceğini yazıyor. Yönetim ufak pürüzleri giderdikten sonra imzaları atacak.

BAŞKANLA ANLAŞMA SAĞLADIK
USTA gazeteci Mehmet Ali Birand, Ünal Aysal'la yaptığı görüşmeyi twitter'da paylaştı. Birand, Aysal'ın, "Kulübün başkanıyla el sıkıştık. Ayrıntılar konuşuluyor. Pazarlıklar sürüyor ama ilke kararında anlaştık" dediğini yazdı.