Terim Cimbom'da sıra Pirlo'da

Kurt hoca da transferden hemen sonra kolları sıvadı Milan'dan öğrencisi Pirlo'nun peşine düştü. 1 hafta içinde kaleci de geliyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Mayıs 2011 Güncelleme 20 Mayıs 2011, 04:37
Terim Cimbom’da sıra Pirlo’da

İÇİNDEKİLER

Başkan Ünal Aysal ile yaptığı görüşmenin ardından Galatasaray ile 3 yıllık anlaşma yapan Fatih Terim transfer çalışmalarına başladı. Orta alana lider bir futbolcu alınması gerektiğini düşünen İmparator, gözünü Milan'dan eski öğrencisi Andrea Pirlo'ya dikti. Milan'dan ayrılacağını açıklayan Pirlo, Juventus'la da anlaşma sağlayamadı.

BONSERVİS BEDELİ YOK
Terim'in görüşmeleri bizzat kendisinin yürüteceği öğrenilirken, Pirlo'ya bonservis bedeli ödenmeyecek olması da büyük avantaj.

VAN DER SAAR SÜRPRİZİ
Ünal Aysal, NTVSpor'da bir müjde daha verdi. Aysal, "Çok ünlü bir kaleciyle anlaştık. 1 hafta içinde açıklayacağız" dedi. Bu kalecinin Fiorentina'nın Fransız eldiveni Sebastian Frey ve Van der Saar'dan biri olduğu öğrenildi. Hollandalı eldivene 1 yıllık sözleşme teklif edildi. Udineseli Gökhan İnler de listede.

TERİM DE İLK KEZ AÇIKLADI
Selçuk İnan gibi sözleşmesi biten futbolculara ilgisiz kalmayacaklarını söyleyen Aysal, "Seçuk İnan ile de ilgileniyoruz" ifadelerini kullandı. Bu arada Aysal'ın açıklamalarının ardından dün gece bir tv'ye telefonla bağlanan Terim, 3 yıllık anlaştıklarını söylerken, "Yardımcılarım efsane kadrodan olacak" dedi.

TRANSFER LİSTESİ YILDIZLARLA DOLU
Andrea Pirlo (Milan)
Kim Kallström (Lyon)
Johan Elmander (Bolton)
Fernando Gago (R.Madrid)
Fernando Gago Lassana Diarra
Lassana Diarra (R.Madrid)
Lucas Podolski (Köln)