Galatasaray'da ilk hedef yerli hoca

Bu sezon hedeflerinden erken kopan Galatasaray, sezon sonunda Sarı-Kırmızılı takımı yerli bir teknik adama teslim etmeyi planlıyor.

Giriş Tarihi 21 Mart 2011, 00:00 Güncelleme 21 Mart 2011, 11:20
Galatasaray’da ilk hedef yerli hoca

İÇİNDEKİLER

27 Mart'ta yapılacak Olağan Malî Genel Kurul'da yönetimin malî ve idarî yönden ibra olmasının ardından Başkan Adnan Polat'ın yeniden yapılanma için harekete geçeceği öğrenildi. Başkan Polat, sezon sonuna kadar istifa etmemesi halinde Rumen Teknik Direktör Hagi'yi mecburen tazminatını ödeyerek görevden alacak.

Son dönemlerde sezon başında göreve getirilen Karl Heinz Feldkamp, Micheal Skibbe ve Frank Rijkaard gibi yabancı teknik adamlardan istediği performansı alamayan Sarı-Kırmızılı yönetim, bu kez takımı yerli bir teknik adama emanet edecek. Adnan Polat'ın teknik adam olarak listesindeki ilk ismin Fatih Terim olduğu ifade ediliyor.

Sarı-Kırmızılı yönetimin teklifini kabul etmesi halinde Terim, bu kez Florya Tesisleri'nde çok geniş yetkilerle bir kez daha göreve başlayacak.

Terim'in teklifi kabul etmemesi halinde ise yönetim, bu kez gözünü Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Abdullah Avcı ve Gaziantepspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas'a çevirecek. Bu teknik adamların kulüplerinin izin vermesi halinde yönetim, bu üç isimden birini takımın başına getirecek.

Adnan Polat yönetimi bu yerli hocalarla anlaşamaması halinde son çare olarak yabancı teknik direktörü gündemine alacak.