Misimovic Rusya'da

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Şubat 2011 Güncelleme 24 Şubat 2011, 10:35
Misimovic Rusya’da

İÇİNDEKİLER

HAGI'nin G.Saray'ın başına geldiği anda itibaren gözden çıkardığı ancak şimdiye kadar hiçbir kulüple anlaşmaya varamayan Misimovic, sonunda kendine takım buldu.. Avrupa'daki üst liglerin transfer sezonunun sona ermesi nedeniyle bir tek elinde Rus pazarı kalan Boşnak yıldız, gözünü kararttı ve 11 Mart'ta start verilecek olan Rusya Premier Lig'i tercih etti.

SON TERCİH LOKOMOTIV
Şimdiye kadar Rus kulüplerine gitmeye pek sıcak bakmayan Misimovic, kendisini transfer etmek için adeta savaş veren Rus kulüplerinden Lokomotiv Moskova'yı tercih etti..

MENAJER DE AÇIKLADI
Rus ekibin, G.Saray'a Boşnak yıldızın bonservisi için 5 milyon Euro ödeyeceği bildirildi.. Dinamo Moskova, CSKA Moskova ve Zenit'in kadrosuna katmak için uğraş verdiği Misimovic'in menajeri Fali Ramada dün sabah saatlerinde bir radyo programına katılarak Boşnak yıldızın transferiyle ilgili açıkmalarda bulundu. 3 tane ünlü Rus kulübünün Misimovic'i istediğini belirten Ramada'nın "Şimdi bir isim vermek istemiyorum ama anlaşmamız an meselesi. Her an transfer bitebilir" açıklamasının ardından Misimovic'in Lokomotiv Moskova'yı tercih ettiği bildirildi.