Sıra sende Fenerim

Grubunda lider olan Sarı-Lacivertli takım 1 puan aldığı takdirde gruptan çıkmayı garantileyecek. Yenilgi halinde ise gözler son maça çevrilecek

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Kasım 2012 Güncelleme 22 Kasım 2012, 00:25
Sıra sende Fenerim

İÇİNDEKİLER

Bugün Türkiye'nin kalbi Fenerbahçe'nin zaferi için atacak... Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde İngiliz devi Manchester United karşısında aldığı galibiyetten sonra gözler diğer temsilcimiz F.Bahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'nde Fransız ekibi Marsilya ile oynayacağı karşılaşmaya çevrildi. Grupta lider durumda bulunan Sarı- Lacivertliler 5. maçında deplasmanda Marsilya'nın konuğu oluyor. Stade Velodrome'de Stadı'nda oynanacak olan maç saat 22.05'te başlayacak.

KAZANIRSA GRUP 1.'LİĞİ GARANTİ
Mücadeleyi İngiliz hakem Martin Atkinson yönetecek. Grubunda oynadığı 4 maç sonunda 3 galibiyet, 1 beraberlik alan Fenerbahçe 2. sıradaki Mönchengladbach ve 3. Marsilya'nın 5 puan önünde lider durumda bulunuyor. İlk maçta İstanbul'da rakibiyle 2-2 berabere kalan Sarı- Lacivertli takım bu maçtan 1 puanla ayrıldığı takdirde gruptan çıkmayı kesin olarak garantileyecek. Fenerbahçe yenilir Mönchengladbach da bugün kazanamazsa temsilcimiz son maçı beklemeden bir üst tura çıkacak. Kanarya Fransa'da Marsilya'yı yendiği takdirde son maçı beklemeden grubu ilk sırada bitirmeyi garantileyecek.

M'GLADBACH-LIMASSOL
Fenerbahçe'nin yer aldığı C Grubu'ndaki diğer karşılaşmada Alman ekibi Mönchengladbach kendi saha ve seyircisi önünde AEL Limassol takımını saat 22.05'te ağırlayacak.