Inter'in yıldızı Fener'e doğru

Fenerbahçe, İnter'in gözden çıkardığı Hollandalı yıldızla anlaşma aşamasında...

Giriş Tarihi 15 Kasım 2012, 00:00 Güncelleme 15 Kasım 2012, 09:48
Inter’in yıldızı Fener’e doğru

İÇİNDEKİLER

F.Bahçe transfer konusunda ser verip sır vermese de İtalyan basını, Wesley Sneijder'in ocakta F.Bahçeli olabileceğini yazdı. Gazete, İnter'in Hollandalı oyuncuyu gözden çıkardığını, yerine Shakhtar Donetsk'ten Willian'ı almaya çalıştığını iddia etti. Tutto Sport, orta sahanın ve forvetin her bölgesinde oynayabilen 24 yaşındaki Willian Borges da Silva'yı almak için İnter'in Sneijder'i satacağını belirtti.

73 MAÇTA 13 GOL ATTI
İtalya ekibinin 28 yaşındaki Hollandalı oyuncusuna en cazip teklifin F.Bahçe'den geldiğini belirten Tutto Sport, "Wesley için Kuyt da çalışıyor.

İnter ile ipler her an kopabilir. İki Hollandalı F.Bahçe'de buluşabilir" diye yazdı. Hücuma dönük orta saha oyuncusu olan Sneijder, 2009'dan beri forma giydiği İnter'de 73 maçta 13 gol attı. F.Bahçe böylece ara transferde Alex'in boşluğunu dolduracak.



KUYT: KATKI SAĞLAR
Sneijder'in milli takımdan arkadaşı Kuyt, "F.Bahçe onu alırsa süper iş yapmış olur, gücüne güç katar" dedi. Yaklaşık iki aydır sakatlığı nedeniyle sahalardan uzak kalsa da Sneijder'in kalitesine dikkat çeken Kuyt, "Ona F.Bahçe ve Türkiye'yi anlatıyorum. Yavaş yavaş ilgisi artıyor. Umarım iki takım anlaşır, Wesley de gelir" ifadesini kullandı.