Seni kovmak için hata yapmanı bekliyorum

Ali Yıldırım sürekli yüz yüze gelmemize rağmen arkamdan mesajlar gönderiyordu. Ondan gelen son mesaj bana bakış açısını ortaya koydu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Ekim 2012 Güncelleme 09 Ekim 2012, 02:10
Seni kovmak için hata yapmanı bekliyorum

İÇİNDEKİLER

Kupa finalinden önce Ankara'da basın toplantısı düzenlendi. Ömer Erdoğan bana, "Kaptan oynayacak mısın?" diye sordu. (Alex 4 gün önce G.Saray'la oynanan Süper Final son maçında 70. dakikada oyuna girmişti). Ben de ona her zaman hazır olduğumu, G.Saray maçındaki kararın tamamen hocanın tasarrufu olduğunu söyledim. Kupayı 30 yıl sonra kazandık. Ama Aykut hoca bizi tebrik etmedi. Takımla birlikte İstanbul'a da dönmedi.

BASININ ÖNÜNE ATMADIM!
Maçın ardından Ali Yıldırım, Samet'le mesaj gönderdi. Beni Aykut Kocaman'ı basının önüne atmakla suçladı. Benim asla böyle bir niyetim yoktu. Sürekli yüz yüze gelmemize rağmen sürekli arkamdan mesajlar yolluyordu. Son olarak Ali Yıldırım bana Samet aracılığıyla, "Seni kovmak için hatanı kolluyorum" dedi.



KÜME DÜŞSE DE FENER'DEN GİTMEM
Başkan hapse girince Ali Yıldırım'la konuştum. "Fener 2.lige düşse de sokakta da oynasa bir yere gitmem" dedim. Sadece "Alacağım parayı bir takvime bağlarız" dedim.

GEREKTİĞİNDE TÜRKÇE KONUŞABİLİYORUM
Alex tercümana ihtiyaç duymadan Türkçe konuşabildiğini söyledi. Brezilyalı oyuncu, "100'de 100 konuştuğumu söyleyemem ama kendimi ifade edebiliyorum. Özellikle son 3 senede çok ilerleme kaydettim" dedi.