Chelsea'li Essien Fener'e...

Şampiyonlar Ligi'ne kalması halinde orta alana flaş bir transfer daha planlayan Fenerbahçe'ye, Chelsea'li Essien önerildi. Gündeme alınan 29 yaşındaki Ganalıyıldız futbolcunun şartlarının hayli uygun olduğu öğrenildi.

Giriş Tarihi 28 Ağustos 2012, 00:00 Güncelleme 28 Ağustos 2012, 10:48
Chelsea’li Essien Fener’e...

İÇİNDEKİLER

Kuyt, Krasic ve Mehmet Topal transferleriyle güçlenen Fenerbahçe kadrosuna bir yıldız daha yaklaşıyor...

Özellikle Şampiyonlar Ligi'ne kalınması halinde orta alana flaş takviyeyi aklına koyan Sarı-Lacivertliler'e sürpriz bir oyuncunun önerildiği ortaya çıktı. O isim de Chelsea'li Michael Essien. 29 yaşında olan ve 2015'e kadar Premier Lig ekibiyle sözleşmesi bulunan Ganalı'nın şartları araştırılıyor. Yakın geçmişte geçirdiği ağır sakatlığın ardından takıma dönen ama kulübeye hapsolan Essien'in de artık şans bulabileceği ve Avrupa'da mücadele eden bir ekibe sıcak baktığı biliniyor.

Chelsea'de yılda 2 milyon 500 bin Euro'ya yakın bir para kazanan oyuncunun kişisel ücreti de Fenerbahçe'nin sınırlarını zorlamayacak nitelikte. Bu transferde belirleyici unsurun ise Chelsea'nin oyuncusu için isteyeceği bonservis ücreti olacak. Pazarlıkların 10 milyon Euro dolaylarında başlaması bekleniyor.