Kocaman'a açık çek

Kadrosunu bir orta saha oyuncusuyla güçlendirmek isteyen F.Bahçe, Valencialı Tino Costa için atağa kalkıyor. Listedeki ikinci isim ise Ajax'tan Theo Janssen

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Ağustos 2012 Güncelleme 23 Ağustos 2012, 00:00
Kocaman’a açık çek

İÇİNDEKİLER

Kadrosunu orta sahaya alacağı bir oyuncuyla takviye etmek isteyen Fenerbahçe, yeniden düğmeye basıyor. Sarı-Lacivertliler'in Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu'nda Rusya ekibi Spartak Moskova ile yaptığı maçı tribünde izleyen Başkan Aziz Yıldırım ile teknik direktör Aykut Kocaman arasında karşılaşma ardından yapılan ikili zirvede transfer kararı çıktı. Başkan Yıldırım'ın Kocaman'a açık çek verdiği ve "Orta alana istediğin ismi alalım" dediği ifade edildi.

FAVORİ YİNE TINO COSTA!
Deneyimli teknik adamın, aklındaki ilk ismin ise Valencia'da top koşturan ve daha önce de Sarı-Lacivertliler'in gündemine giren Tino Costa olduğu ifade idildi. Sarı-Lacivertli yönetimin Costa için İspanyol yetkililerle yeniden temasa geçtiği ve pazarlıkların kaldığı yerden başladığı öğrenildi.

JANSSEN HAZIR BEKLİYOR
Listede yer alan diğer ismin ise Hollanda ekibi Ajax'ta oynayan Hollandalı oyuncu Theo Janssen olduğu belirtildi. Aykut Kocaman'ın bir süredir takip ettiği oyuncunun adını yönetime verdiği öğrenildi. Bunun üzerine apar topar harekete geçen Sarı-Lacivertliler'le oyuncu arasında yapılan ilk görüşmelerin olumlu geçtiği ve Hollandalı ismin olumlu yanıt verdiği de sızan haberler arasında yer alıyor. Janssen'in F.Bahçe'ye sıcak bakmasında vatandaşı Kuyt'un da takımda olmasının önemli payı olduğuöğrenildi.

TUR GELİNCE İMZA ATILACAK!
Sarı-Lacivertliler'in Tino Costa için son ana kadar pazarlıkları sürdüreceği, olumlu bir sonuç çıkmazsa Theo Janssen'e imza attırılacağı öğrenildi. Yönetim, resmi imzaların atılması için Şampiyonlar Ligi'ne girilmesini bekliyor.