Şampiyon resmen Trabzonspor'dur

Geçen Yıl INGBank'ın sponsorluğunda katıldığı bir organizasyonda "Şampiyon fiilen Trabzonspor'dur" ifadelerini kullanan futbol yorumcusu Ahmet Çakar o açıklamasına atıfta bulunarak "Bugünse resmen açıklıyorum, şampiyon Trabzonspor'dur" dedi.

Giriş Tarihi 03 Temmuz 2012, 00:00 Güncelleme 03 Temmuz 2012, 09:08
Şampiyon resmen Trabzonspor’dur

İÇİNDEKİLER

Beyaz TV'de ekrana gelen Derin Futbol programında başta Aziz Yıldırım'ın tahliyesi olmak üzere futbolda şike kararları masaya yatırıldı.

ŞAMPİYON RESMEN TRABZONSPOR'DUR

"Bundan sonra ne olacak" sorusunun yanıt arandığı programa Ahmet Çakar'ın sözleri damga vurdu. Çakar, geçen yıl Trabzon'da yaptığı ve mahkemelik olmasına sebep olan sözleri hatırlatılınca şöyle söyledi;

"Trabzon'da bir bankanın sponsorluğunda yaptığım konuşmada 'UEFA Fener yerine Trabzon'u aldı, o halde fiilen şampiyon Trabzonspor'dur' demiştim. Hatta bu konuşmam yüzünden işimden olmuş, banka benimle olan anlaşmasını bozmuştu. Özür diliyorum, bugün itibari ile alınan iki kupada da şike ve teşvik olduğu ispat edilmiştir. Eğer Yargıtay bu kararı bozmazsa, şampiyon fiilen değil, resmen Trabzonspor'dur"

KONUŞURSA EN BÜYÜK DESTEKÇİSİ OLURUM

Canlı yayında bildiklerini Aziz Yıldırım'ı anlatmaya davet eden Rasim Ozan Kütahyalı ise 'Aziz Yıldırım 'Bir konuşursam hepinizin defterini dürerim' dedi. O gün hava döndü. Fenerbahçe camiasının belli başlı bazı isimleri şunu söylüyordu 'Aziz başkanımıza teşekkür ederiz ama böyle bir şike davada isim geçti, istifa etmeli' dediler. Sonra Beşiktaş Adliyesi'nden bir ses yükseldi 'Bir konuşursam hepinizi yakarım' O günden sonra hava döndü. Ben Aziz Başkan'dan rica ediyorum. Sayın Başkan lütfen milletin defterini dürünüz. Bunlar söylenirse büyük bir yararı olur. Artık Aziz Başkan konuşursa en büyük destekçisi biz oluruz. ' dedi.

ALLAH RIZASI İÇİN KONUŞ

Rasim Ozan Kütahyalı'dan sonra Ahmet Çakar'da Aziz Yıldırım'a seslenerek 'Ey Aziz Yıldırım, Allah rızası Denizli-Fener maçının 3 gün öncesini ve daha nice bildiğiniz şeyleri anlatmanızı isterim. Şu anda Kulüpler Birliği'nde Aziz Başkan'ın yaptığının en az 10 katını yaptılar. Aziz Yıldırım'ın bugün yapacağı en iyi hizmet, konuşmasıdır ve bildiklerini anlatmasıdır. ' ifadelerini kullandı.