Dev prim 2 milyon

Fenerbahçe’de, Galatasaray derbisinin galibiyet primi 2 milyon dolar olarak belirlendi.

Giriş Tarihi 18 Nisan 2012, 00:00 Güncelleme 18 Nisan 2012, 09:10
Dev prim 2 milyon

İÇİNDEKİLER

Sarı-lacivertli yönetim ve AykutKocaman, Arena'daki maçın şampiyonluk için son şans olabileceğine dikkat çekerek futbolculara terapi uygulayacak...

Süper Final Şampiyonluk Grubu'na Trabzonspor galibiyetiyle başlayan Fenerbahçe, Galatasaray ile pazar günü deplasmanda oynayacağı dev derbi için olağanüstü durum ilan etti.

Sarı-lacivertli yönetim, galibiyet halinde takıma özel bir prim vermeyi kararlaştırırken, futbolculara bu karşılaşmanın şampiyonluk için belki de son şans olabileceği bildirildi.

Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde bugünden itibaren derbi için sıra dışı bir hazırlık başlayacak. Galibiyet durumunda sadece bu derbiye verilecek olan galibiyet priminin 2 milyon dolar olarak belirleyen yöneticiler, maça kadar takıma yakın markaj uygulayacak.

Galatasaray'ın kazanması halinde şampiyonluk şansı çok zayıflayacak olan Fenerbahçe, alacağı bir galibiyet ile bütün sezonun akışını bir anda değiştirmenin planlarını yapıyor.

Saracoğlu planları

Hafta içinde çalışmalardan önce ve sonra yöneticiler ve teknik kadro, oyunculara maçı kazanmaları için manevi destek de verecek. Futbolculara tribünlerden etkilenmemeleri için özel terapi uygulanacak. Türk Telekom Arena'dan üç puanla çıkmaları halinde şampiyonluk yarışında ipleri eline geçireceğini hesaplayan sarı-lacivertli yönetim ve teknik heyet, Galatasaray'la, Şükrü Saracoğlu'nda yapılacak son maçta düğümün çözüleceğine dikkat çekecek.