Fener bu ikilinin peşinde

F.Bahçe, bir taraftan şampiyonluk mücadelesi verirken, diğer taraftan da yeni sezonun kadrosunu kurmak için kolları sıvadı.

Giriş Tarihi 29 Mart 2012, 00:00 Güncelleme 29 Mart 2012, 15:57
Fener bu ikilinin peşinde

İÇİNDEKİLER

Bu sezon Play-off'a kalmayı garantileyen Fenerbahçe, bir taraftan şampiyonluk mücadelesi verirken, diğer taraftan da yeni sezonun kadrosunu kurmak için kolları sıvadı.

SOW'UN YANINA KALİTELİ BİR İSİM

Macadogru.com'un haberine göre bu sezon gol bölgelerinde sıkıntı yaşayan Fenerbahçe, çareyi ara transfer döneminde Moussa Sow'u trasfer etmekte bulmuştu. Yeni sezon için güçlü bir kadro kurmayı hedefleyen Sarı-lacivertli ekip Sow'un yanına kaliteli bir isim almak için çalışmalarına hız verdi.

KULE FENERBAHÇE'YE

Bu yöndeki arayışları için rota olarak İngiltere ve Fransa'yı seçen Fenerbahçe'de ilk hedef Stoke City'nin "Kule" lakaplı İngiliz golcüsü Peter Crouch. Bu sezon özellikle hava toplarında etkisiz kalan Fenerbahçe'de, İngiliz golcüye teknik direktör Aykut Kocaman'ın da yeşil ışık yaktığı bildirildi.

FENER'İN HAZARD AŞKI


Avrupa'da başarı planları yapan Fenerbahçe'de bir diğer hedef de geçmiş dönemlerde gündeme gelen Eden Hazard. Sol kanat ve forvet arkasında oynayabilen Hazard'a geçen sezon aynı takımda oynayan Sow'un da son derece sıcak baktığı gelen bilgiler arasında. Ancak bu oyuncunun yüksek maliyeti sarı-laciverli camiayı kara kara düşündürüyor.