Kadıköy'de Cihan harbi

"Ben daha ölmedim" diyen Yıldırım'ın Cihan Kamer'in bu girişimine çok kırıldığı bildirildi... Başkanın ilk atağı Lippi için oldu. Metris'ten talimat veren Yıldırım, Aykut Kocaman ile olan sözleşmenin 3 yıl uzatılmasını istedi. Yönetim de bunu resmi siteden açıkladı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Mart 2012 Güncelleme 09 Mart 2012, 01:54
Kadıköy’de Cihan harbi

İÇİNDEKİLER

Şike soruşturması ve davası kapsamında 8 aydır Metris Cezaevi'nde tutuklu bulunan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Mayıs ayında yapılacak kongrede Asbaşkan Cihan Kamer'in aday olacağı ve takımın başına da Lippi'yi getireceği şeklinde çıkan haberlerin üzerine ilk somut adımı dün gerçekleştirdi.

YILDIRIM: BEN DAHA ÖLMEDİM
Cezaevinde kendisini ziyaret edenlere "Ben daha ölmedim" ifadesini kullanan Başkan Yıldırım, "Cihan Kamer bana aday olmayacağını söyledi ancak konuşmalarına bakılırsa açık kapı bıraktı" dedi.

ANINDA MÜDAHALE ETTİ...
Cihan Kamer'in takımın başına İtalyan teknik adam Marcello Lippi'yi getireceği haberlerinden rahatsız olan Yıldırım, Aykut Kocaman'ın sözleşmesinin 3 yıl uzatılması kararı aldı ve bunu yönetime bildirdi. Fenerbahçe yönetimi de dün resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada "Fenerbahçe'nin dününde, bugününde önemli başarılara imza atmış, Fenerbahçeliler'in gurur kaynağı olmuş; Fenerbahçe tarihinde özel bir yere sahip olan Sportif Direktörümüz Aykut Kocaman'ın sözleşmesi 3 yıl süreyle izatılacaktır" açıklamasını yaptı. Sözleşme ise haftaya yapılacak. Başkanlık tartışması şimdilik de olsa kapanmışa benziyor.