'Galatasaray' Kocaman'ı kızdırdı

"Galatasaray" kızdırdıAykut Kocaman, sürekli derbiyi konuşan oyuncularını uyararak, “Kafanızdan bunu çıkarın. Galatasaray’la değil Ankaragücü ile oynuyoruz. Kaybedeceğimiz her puan, kazandığımız maçların anlamından götürecektir” dedi.

Giriş Tarihi 02 Aralık 2011, 00:00 Güncelleme 02 Aralık 2011, 10:49
’Galatasaray’ Kocaman’ı kızdırdı

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'de, teknik direktör Aykut Kocaman futbolcuların dikkatini yeşil sahada tutmak için elinden geleni yapıyor. Başarılı hoca, Ankaragücü maçının hazırlıkları kapsamında oyuncularıyla hem grup halinde, hem de bireysel olarak mini toplantılar gerçekleştiriyor. Spor dünyasının daha çok saha dışı olaylarla gündeme geldiği şu günlerde, futbolcularının konsantrasyonunu tamamıyla saha içine kanalize etmelerini hedefleyen Aykut Hoca, oyuncularından, saha dışında yaşananlardan kendilerini tamamen soyutlayarak yalnızca futbola odaklanılmasını ve puan kayıplarının minimumda tutulmasını isteyerek, "Kalan haftaları en az kayıpla kapatmalıyız" uyarısını yaptı.

'TAM KONSANTRASYON İSTİYORUM'

Sivas deplasmanında yenilmezlik unvanının bırakılmasının ardından Gençlerbirliği maçında da 2 puanı Ankara'da bırakan Sarı-Lacivertli ekibin hocası, bundan sonra yaşanacak olan muhtemel kaybın, takımın bulunduğu konumu sarsacağına dikkat çekti. Önümüzdeki hafta oynayacakları Galatasaray maçının tamamıyla zihinlerden çıkarılarak Ankaragücü maçına yüzde yüz odaklanılmasını isteyen Kocaman oyuncularına, "Şu an için rakibimiz Ankaragücü, Galatasaray değil. Bizim önceliğimiz de doğal olarak Ankaragücü olmalı. Galatasaray maçıyla ilgili herhangi bir şey, sohbet mahiyetinde de olsa, duymak istemiyorum. Kaybedeceğimiz her puan, kazandığımız maçların anlamından götürecektir" dedi.