Fener'e Telekom faturası

Ligdeki Beşiktaş yenilgisini Bilbao galibiyetiyle unutturan Kanarya evinde Türk Telekom'dan fark yedi. Kambala 20, Mehmet Okur 18, Washington 16 sayı attı

Kaynak Gazete
Giriş Tarihi:
Fener'e Telekom faturası
Sezona istediği gibi başlayamayan Fenerbahçe Ülker sahasında Türk Telekom'a 83-64 yenilerek üst üste 2. mağlubiyetini aldı. Yüksek maliyetli kadrosuna rağmen beklenen basketbolu oynamayayan Telekom maça fırtına gibi girdi. Mehmet Okur, Washington ve Jasaitis'le basketler bulan Başkent ekibi ilk çeyreği 22-14, devreyi 41-31 önde geçti.

MEMO DİSKALİFİYE OLDU
2. çeyreğin başında Fenerbahçe farkı kapatmak için bir adım atsa da Telekom bu kez M.Wright ile rakibine yanıt verdi ve son 10 dakikaya 64-50 önde girdi. Son çeyrekte rahat bir oyun sergileyen Telekom farklı bir galibiyet aldı. Kambala 20 sayı 5 ribaund, Mehmet Okur 18 sayı 9 ribaund, Washington da 16 sayı 9 ribaundla galibiyeti getiren isimlerdi. Okur iki sportmenlik dışı faul yaptığı için bitime 8 dakika kala diskalifiye edildi.


Fener'e Telekom faturası-1

Fener'e Telekom faturası-2

Fener'e Telekom faturası-3

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler