Kiğılı'dan forvet müjdesi

Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Abdullah Kiğılı, derbinin berabere bitmesinin normal bir sonuç olduğunu söyledi, taraftara forvet müjdesi verdi.

Giriş Tarihi 29 Ekim 2011, 00:00 Güncelleme 29 Ekim 2011, 15:18
Kiğılı’dan forvet müjdesi

İÇİNDEKİLER

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Kiğılı, "Hakkaniyet ölçüsünde beraberlik maçın hakkıydı. İlk yarıda Beşiktaş baskılı oynamasına karşın, gol fırsatlarını kaçıran Fenerbahçe oldu. Gol fırsatlarını kaçıran taraf Fenerbahçe'ydi ama daha iyi görünen taraf Beşiktaş'tı… İkinci yarıda ise sahaya daha hakim olduk; daha fazla top çevirmeye başladık. Beraberlik normal bir sonuçtu. Önemli olan mağlup olmadan döndük; bu önemli bir şey. Namağlup serisini sürdürdüğümüz için mutluyuz" dedi.

TARAFTAR BÜYÜK İŞLER YAPTI, FENERIUM SATIŞLARINI YÜZDE 56 ARTTIRDI


Asbaşkan Kiğılı, sıkıntı süreçte taraftarın çok önemli işler yaptığını dile getirerek, "Allah hiç kimsenin başına böyle bir şey vermesin. Camia büyük bir camia. Dolayısıyla kenetlenme çok büyük oldu. Taraftarımız çok büyük işler yaptı; inanılmaz büyük işler yaptı. Fenerbahçeli kadınlar büyük işler yaptılar. Dünyada görülmemiş biçimde sırf kadınların olduğu bir lig maçı oynadık. Taraftar, Fenerium'un bütün mağazalarında inanılmaz biçimde destek veriyor. Geçen sezona oranla yüzde 56 büyüdük. Abartarak söylemiyorum, Beşiktaş ve Galatasaray'ın toplamı ancak Fenerium ediyor. Toplam satışları; bu nedenle bu başlı başına bir başarı. Avrupa'da şu anda 8. Sıradayız. Spor malzemeleri, ürünlerin satışı konusunda UEFA'nın sıralamasına göre Fenerbahçe, Avrupa'da 8. sıraya geldi. Biz de yönetim olarak olarak sayın başkanımızın, yöneticilerimizin ve cezaevinde bulunan arkadaşlarımızın çok çabuk çıkmasını arzu ediyoruz. Sıkıntılı süreç taraftarın mağazalarımıza olan ilgisini kat kat arttırdı. İhtiyacı olmasa bile kulübe katkı sağlamak için inanılmaz biçimde ilgi ve rağbet gösteriyorlar. Biz de ürün çeşitlerimizi arttırdık" diye konuştu.

FENERBAHÇE BACASI TÜTMEYEN BİR SANAYİDİR

Abdullah Kiğılı Fenerbahçe'nin çok iyi bir yolda olduğunu belirterek, "Fenerbahçe şunu ispatladı ki Fenerbahçe çok büyük bir camia, önemli bir camia ve herkese de ne kadar büyük olduğunu gösterdi. 120 günlük süreçte bütün bunları yaşamış olmak kolay değil. Takımda da bir takım sakatlıklar vardı. Tam kadroyu kuramadık, ayrılanlar oldu. Dolayısıyla bugün liderliği devam ettirmek, en yakın rakipten 4 puan önde olmak, namağlup olarak bu işi götürmek ve diğer amatör kadrolarda da bunu devam ettirmek kolay değil. Ayrıca Fenerbahçe Kulübü'nde 800 kişi çalışıyor. Bacası tütmüyor; ama Fenerbahçe dev bir sanayidir. Bugünlerden en kısa sürede çıkacağımızı ümit ediyoruz. Tekrar eski günlerimize, birlik ve beraberlik içerisinde döneceğiz. Şu andaki gidişattan memnunuz" şeklinde konuştu.

FORVET TRANSFER EDECEĞİZ


Abdullah Kiğılı, Fenerbahçe'nin saha içerisinde son vuruş, bitiricilik konusundaki sorunu nasıl çözeceğiyle ilgili soruya ise "Çözeceğiz. Bu sorunu bitireceğiz. Şu ana kadar rapor vermedi; ama görünen köy klavuz istemez. Arayışlarımız devam ediyor. Umarım devre arasında bu eksiğimizi gidereceğiz. Bu konuda gereken neyse onu yapacağız" dedi.

DERBİDE TARAFTARIN SONRADAN MAÇA GİRMESİ TAM BİR ORGANİZASYON HATASI

Abdullah Kiğılı, Bir grup Fenerbahçe taraftarının derbide, maç başladıktan sonra stada girmesiyle ilgili olarak ise "Bunun bizimle alâkası yok. Biletli seyirciyi çok gecikmeli olarak stada aldılar. Tamamen bir organizasyon hatası; bunun nasıl olduğu konusu üzerinde durmak istemiyorum; ama sonuç itibariyle Fenerbahçe'ye mâl olmuş bir şey yok. Ayrıca bir gün önce bir kafa karışıklığı yaşandı. Bir gün önce biz seyirci alınmayacağının duyurusunu yaptık. Aradan 8 saat geçti. Bu kez seyirci alınacak diye duyuru yaptık. Biletli seyirciler geç kaldı; dışarıda bekletildi. Tamamen bizim dışımızda olan bir organizasyon hatası. Olur böyle şeyler artık yapacak bir şey yok. Maçın başında hoş bir görüntü olmadı " dedi.

İNANCIMIZ TAM; TAKIMIMIZ HEDEFE ULAŞACAK


Takımın istikrarlı biçimde yükselişini sürdüreceğini belirten Asbaşkan Kiğılı, "Bizim şuna inancımız tam. Taraftarımız, teknik kadromuzu ve futbolcumuzla çok yakında daha güzel günlere göreceğiz. Büyük bir kenetlenmenin yaşanacağı ve büyük başarıların elde edileceğini düşünüyorum" diye konuştu.