Beyaz Emenike Fener yolunda

Sarı-lacivertliler, oyun tarzı Emenike'ye benzeyen Fransız futbolcuyu takibe aldı. Bu sezon 9 gol atan 25 yaşındaki santrfor ile Lyon ve PSG'nin de ilgilendiği belirtildi

Giriş Tarihi 29 Ekim 2011, 00:00 Güncelleme 29 Ekim 2011, 15:18
Beyaz Emenike Fener yolunda

İÇİNDEKİLER

Gol yollarında sıkıntı yaşayan Fenerbahçe, Manchester City'li Tevez'den sonra Montpellier'in yıldızı Olivier Giroud'u da transfer listesine aldı. Bu sezon oynadığı 12 maçta 9 gol atan 25 yaşındaki oyuncu, Fransa'da büyük takımların gözdesi haline geldi. Lyon ve PSG'nin peşine düştüğü genç yıldızı Fenerbahçe'nin de takibe aldığı ve ocak ayındaki ara transferde teklif yapacağı belirtildi. İsviçre'de yaşayan Türk asıllı menajer Dr. Hıdır Akbaş'ın bu transferde sarı- lacivertli kulübe aracılık yaptığı öğrenildi.

3 YIL DAHA SÖZLEŞMESİ VAR

1.92 boyunda olan Olivier Giroud, oyun stili ile Fenerbahçe'nin Spartak Moskova'ya sattığı Emmanuel Emenike'ye benziyor. Grenoble, Istres ve Tours takımlarında forma giyen genç santrfor, geçtiğimiz yıl Montpeiller'e transfer oldu. Bu sezon 10 lig maçında forma giyip, 7 gol attı. Fransa Kupası'nda da görev yaptığı iki karşılaşmada 2 kez fileleri havalandırdı. 2014 yılına kadar sözleşmesi olan Giroud'un alınması halinde Fenerbahçe'nin gol sıkıntısını gidereceği belirtiliyor.