TV'de son nokta

Aziz Yıldırım'ın avukatı Faik Işık, Ahmet Çakar'ın "Truva atı" benzetmesine "Truva iti" ile karşılık verdi. Bestelediği marş çalınmayan Işık daha sonra "Şerefsizsin... İ...esin..." küfürleri ile "TV'de bir ilki" gerçekleştirdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Eylül 2011 Güncelleme 28 Eylül 2011, 00:29
TV’de son nokta

İÇİNDEKİLER

Aziz Yıldırım'ın avukatı Faik Işık, futbol yorumcusu Ahmet Çakar ile bu kez canlı yayında kapıştı.

O MARŞ BURDA ÇALINMAYACAK
Beyaz TV'de yayınlanan programda Ahmet Çakar'a ağır sözlerle yüklenen Faik Işık, Ahmet Çakar'ın "Truva Atı" benzetmesine "Truva İti" benzetmesi ile karşılık verdi. Bunun üzerine Çakar, "Eğer benden özür dilemezsen, istediğin marş bu stüdyoda çalınmayacak" dedi. Bunun üzerine ortam iyice gerildi.
Yıldırım'ın avukatı Faik Işık, Çakar'ın bu çıkışına ağır hakaret ve küfürlerle karşılık verdi. Bir türlü sakinleştirilemeyen Işık stüdyoyu terketti. Bunun üzerine program daha fazla uzatılmadı.

YILDIRIM'I BIRAKMADI!
Programda Ahmet Çakar, Faik Işık'ın Aziz Yıldırım'ın avukatlığını bırakmadığını, kendisinin avukatlıktan azledildiğini söyledi. Fakat Acar Yıldırım ile kurulan temas sonrasında Acar Yıldırım'ın "Biz azletmedik. İsterse kendisi bırakabilir" dediği ifade edildi. Işık, Yıldırım'ın avukatlığını bıraktığını açıkladı.