Boşa kürek çektiler

Sapanca'da iki gündür düzenlenen Türkiye Gençler Kürek Şampiyonası'nda Genç B'de birinci olan F.Bahçe kupasını Sapanca Gölü'ne düşürerek kaybetti..

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Ağustos 2011 Güncelleme 22 Ağustos 2011, 00:00
Boşa kürek çektiler

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Genç B Erkek Kürek Takımı'nın başına gelenler pişmiş tavuğun başına gelmedi. Türkiye Kürek Federasyonu'nca Sakarya Sapanca'da düzenlenen Genç Erkekler Kürek Şampiyonası'nda birinci olan F.Bahçe Genç B takımı kupasını Sapanca Gölü'ne düşürerek kaybetti.

NASIL OLDU ANLAMADIM!
Şampiyonluk sevinci yaşarken ayağı kayarak göle düşen ve kupayı elinden kaçıran Fenerbahçeli sporcu Mansur Abay, "Kutlama için herkes üstüme koşmaya başladı. Ben de koşup göle atladığım sırada ayağım kaydı. Bilinçsizçe göle düştüm. Kupa elimden nasıl gitti ben de anlamadım. Çok üzgünüm" ifadelerini kullandı.

KUPADAN SES SEDA YOK!
Kupanın, Sapanca Gölü'nün yosunları arasında gözden kaybolmasından sonra yapılan arama-tarama çalışmaları ise hiçbir olumlu sonuç vermedi.


İŞSEVEN : SEVİNCİ ABARTTILAR
Türkiye Kürek Federasyonu Başkanı İbrahim İşseven, Sapanca'da yaşanan olayla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Böyle birşey şimdiye kadar yaşanmadı. Ben, sporcuların kupayla suya atlamalarına kesinlikle karşıyım. Yarışmış bir bünyenin soğuk suyla ani teması sağlık açısından da zararlı. Kulüp yetkililerinin bunu engellemeleri lazım. Sevinmek, hakları ama genç kardeşlerimiz sanıyorum bu sefer bu işi biraz abarttılar" ifadelerini kullandı.

3 BRANŞTA ŞAMPİYON
TÜRKİYE Gençler Kürek Şampiyonası'nda mücadele eden Fenerbahçe, Genç B Erkekler, Genç A Bayanlar ve Genç A Erkekler kategorilerinde birincilik elde etti.