Eski 'eş'ten Guiza incileri

Guiza'nın eski eşi Nuria Bermudez, yine olay yaratacak açıklamalar yaptı.

Giriş Tarihi 15 Haziran 2011, 00:00 Güncelleme 15 Haziran 2011, 09:20
Eski ’eş’ten Guiza incileri

İÇİNDEKİLER

BAŞKA YERDE BU PARAYI ALAMAZ
F.Bahçe'nin tartışılan golcüsü Daniel Güiza'nın mahkemelik olduğu eski eşi Nuria Bermudez, İspanyol golcüye tarihi bir tavsiye'de bulundu: "Birazcık aklı varsa kesinlikle kulübünde kalmalı..." Aynı zamanda tecrübeli santrforun eski eşi ve çocuğunun annesi de olan Bermudez, "Güiza artık kariyerinin son dönemlerine geldi. F.Bahçe'den başka hiçbir yerde bu parayı kazanamaz. Önündeki bu şansı çok iyi değerlendirmeli. Ama onun ne yapacağı belli olmaz" diye konuştu.

ARTIK ESKİ ÇEZGİSİNE ULAŞAMAZ
İspanyol yıldızın bir daha eski parlak günlerine ulaşamayacağını ileri süren Bermudez, Futbol Ekstra dergisine verdiği röportajı şöyle sürdürdü: "Çünkü artık öyle bir gücü yok. Bu durumda yerinde kim olsa F.Bahçe ile yola devam ederdi ama bana o bunu yapmayacak, ayrılacak gibi geliyor. Güiza'nın sakatlığının çok uzun sürmesinin en önemli nedeni Türk kulüplerinde tek bir doktorun her konu ile ilgilenmesi. Bunun doğru uygulama olmadığı görüşündeyim."

MENAJERLER ARAMIZI AÇTI
Nuria Bermudez, Güiza ile aralarının açılması konusunda menajerleri suçladı... İlk büyük kontratını yaptıktan sonra bazı insanların onun sırtından para kazanmaya çalıştığını vurgulayan Bermudez, "Bizim için her şey iyi gidiyordu ama birden bire işler tersine döndü. Birileri onu benim kötü bir insan olduğuma inandırdı. Benden sonra beraber olduğu kadın için de aynısını yaptılar ama bu kez Güiza inanmadı" dedi.

BBG EVİ GİBİYMİŞ!
Güiza'nın eski eşi Bermudez, İspanyol golcü ile aralarını açan kişilerin yeni sevgilisini de tehdit ettiğini ileri sürdü. Bermudez, "Yeni sevgilisine 'Burası BBG evi gibidir. Uyumlu olmazsan seni bu evden göndeririz' demişler. Neyse ki Güiza bu kez inanmadı ve onlardan kurtuldu" ifadesini kullandı.