Panik havası istemiyorum

Futbolcularıyla toplantı yapan Kocaman, "İlk yarıda skor bize geçmeli! Ama gol gecikirse kimse disiplinden taviz vermesin" dedi

Kaynak Gazete
Giriş Tarihi:
Panik havası istemiyorum
SİVASSPOR maçının hazırlıklarını dün saban Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı idmanla tamamlayan Fenerbahçe'de teknik patron Aykut Kocaman, futbolcularıyla yarım saat süren bir toplantı gerçekleştidi.

İLK YARIDA BİTİRİN
Sivas maçı kazanılmadan şampiyonluğun gelmeyeceğini söyleyen Kocaman, "Hafta boyunca bu maça hazırlandık. Ne yapacağınızı biliyorsunuz. İlk yarıda skor üstünlüğünü ele geçirip 90 dakika boyunca topun hakimi olmalıyız" dedi. Golün gecikebileceğini de belirten Kocaman, şöyle devam etti: "Gol geçikse de takım disiplinini elden bırakmayın. Bizim için en kötü senaryo panik havasıdır. Sinirlerinize hakim olun ve buna izin vermeyin."

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler