Schalke'nin 1 numarası Volkan

Schalke'nin file bekçisi Manuel Neuer, yeni sezonda Manchester United'ın kalesini koruyacak. Alman ekibi, Volkan Demirel'i transfer etmek için harekete geçti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Mayıs 2011 Güncelleme 04 Mayıs 2011, 11:19
Schalke’nin 1 numarası Volkan

İÇİNDEKİLER

Avrupa'nın dev kulüplerinin Fenerbahçeli futbolculara olan ilgisi bitmek bilmiyor. Barcelona'nın Gökhan Gönül ve Santos'u transfer listesinin ilk sıralarına koymasının ardından şimdi de Bundesliga ekiplerinden Schalke 04, Sarı-Lacivertli ekibin başarılı file bekçisi Volkan Demirel'i kadrosuna katmak için harekete geçti.

NEUER GİTTİ!
20 Nisan tarihinde Alman Milli Takımı'nın da kalesini koruyan Manuel Neuer'in sözleşme yenilemeyeceğini açıklamasından sonra kaleci arayışına giren Schalke'li yöneticiler Volkan Demirel'de karar kıldılar.

MENAJERİ İLE TEMASA GEÇTİLER
Schalkeli yöneticilerin Volkan Demirel'in menajeri Erdinç Şehit ile temasa geçtikleri öğrenildi. Ancak 2013 yılının haziran ayına kadar sözleşmesi bulunan Volkan Demirel'den önce Fenerbahçe'nin ikna edilmesi gerekiyor. Alman yöneticiler bu yüzden Fenerbahçe'nin kapısını çalmaya hazırlanıyor.

FENER DÜNYALARI İSTEYECEK!
Avrupa transfer piyasasında bonservis bedeli için 8 milyon Euro civarında değer biçilen Volkan için Fener yönetiminin nasıl bir tavır alacağı merak konusu. 2009 yılında da Avrupa'da oynamak için uzun süre sözleşme imzalamamakta direnen Volkan gitmek istediğini açıklarsa Fener yönetiminin taviz verebileceği ifade ediliyor. Sarı-Lacivertli yönetimin Volkan için 7 milyon Euro'nun altına inmeyeceği de gelen habeler arasında.

VOLKAN'IN EŞİ 'AVRUPA' DİYOR
GEÇTİĞİMİZ yılın Eylül ayında hayatını Belçika güzeli Zeynep Kübra hanım ile birleştiren Volkan Demirel, mutlu bir evliliğe sahip. Ancak Avrupa'da yaşamaya alışık olan Zeynep Kübra Demirel'in, eşi Volkan'ın Avrupa'da bir kulübe transfer olmasını çok istediği de kulüp çevrelerinde fazlasıyla dile getiriliyor. Volkan'ın kararında eşinin etkisi olacağı kesin gibi.