Fenerbahçe'de sıcak gelişme

Ön libero arayışlarını sürdüren Fenerbahçe’de hareketli saatler yaşanıyor.

Giriş Tarihi 26 Ocak 2011, 00:00 Güncelleme 26 Ocak 2011, 11:07
Fenerbahçe’de sıcak gelişme

İÇİNDEKİLER

HTSpor'a göre, yöneticiler Aykut Kocaman'ın Fransa'da belirlediği 5 isimle görüştü. Son kararı genç hoca verecek!

Başkan Aziz Yıldırım, "Transfere gerek yok" dese de teknik direktör Aykut Kocaman ön libero transferi için çalışmalarını bitirdi. Hazırladığı listeyi yönetime sunan genç teknik adamın talebi doğrultusunda yönetim soluğu Fransa'da aldı. Lille, Bordeaux, Nancy ve Lorient kulüplerinin ön liberoları ile temasa geçildi.

Oyuncular, Sarı-Lacivertliler'in teklifini prensipte kabul etti. Kocaman prensipte anlaşılan oyuncular arasından seçimini yapacak ve yönetim de işi bitirmeye çalışacak. Aykut Kocaman'ın seçiminin yanı sıra maddi şartlar da transferde belirleyici olacak.

ÖNEMLİ İSİMLER VAR
Genç çalıştırıcının listesinde Nancy'den Alfred N'Diaye, Lorient'ten Arnold Mvuembu, Lille'den Rio Mavuba veya Florent Balmont ve Bordeaux'dan Pierre Ducasse bulunuyor. Özellikle bu isimlerden Dia'nın eski takım arkadaşı olan N'Diaye'nin listenin başında bulunduğu öğrenildi. Bu oyuncuların dışında da Kocaman'ın düşündüğü bazı alternatifler var ancak bu 5 futbolcu şu an için Fenerbahçe'ye en yakın isimler. Kocaman ve yönetim bu 5'linin içinden birinde karar verecek, transferi gerçekleştirmeye çalışacak. Ön libero transferi gerçekleştiği anda ise yönetim Bilica'yı sezon sonuna kadar bir takıma kiralayacak. İstanbul Büyükşehir Belediye, Sivasspor ve Eskişehirspor futbolcuya talip olan takımlar arasında.

LİSTEDEKİ FUTBOLCULAR

NANCY: Alfred N'Diaye
LORİENT: Arnold Mvuembu
LİLLE: Rio Mavuba, Florent Balmont
BORDEAUX: Pierre Ducasse