Fenerbahçe'de adeta kangrene dönüşen Güiza'da her gün yeni bir gelişme yaşanıyor. Geçirdiği ameliyat sonrasında 2. yarıda topbaşı yapması beklenirken sakatlığı nükseden ve iğne tedavisine başlanan İspanyol futbolcunun bir süre daha idmanlara çıkamayacağı bildirildi.
SEZONU KAPATTI GİBİ! Tedavisi devam eden Güiza'nın en iyi ihtimalle şubat ortasında idmanlara başlayacağı ve Nisan'dan önce oynayacak duruma gelmesinin imkansız olduğu ifade ediliyor. Güiza, sezonu kapatmış gibi görünüyor.
FENERBAHÇE ÇOK ZARAR ETTi Mallorca takımından 14.5 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer edilen Güiza, Fenerbahçe'den her sezon için 3 milyon Euro alıyor. İspanyol futbolcu, bu sezon hiç oynamamış olmasına rağmen bu parayı cebine indirdi. Bonservis bedelini çıkarmak ise artık imkansız gibi.