Carew Fenerbahçe'ye mi?

Fenerbahçe'de gözden çıkarılan ve "Kendine takım bul" denilen Colin Kazım, Aston Villa ile prensipte anlaşırken İngiliz kulübü bu transferi hayata geçirmek için sürpriz bir plan hazırladı.

Giriş Tarihi 27 Aralık 2010, 00:00 Güncelleme 28 Aralık 2010, 12:03
Carew Fenerbahçe’ye mi?

İÇİNDEKİLER

Önümüzdeki günlerde Colin Kazım için Fenerbahçe'nin kapısını çalacak olan Aston Villa yönetimi, bu futbolcuya karşılık, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan golcüsü John Carew'i önerecek. İngilizler ayrıca 2 milyon euro da para talebinde bulunacak. Bu sezon genellikle ikinci yarılarda oyuna giren ve Aston Villa ile sözleşme yenilemeyeceği belirtilen Carew'in Fenerbahçe'ye gelmeye sıcak baktığı bildirildi.

Öte yandan Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın da 1.93 boyundaki Norveçli golcüye "Hayır" demeyeceği tahmin ediliyor. Her iki kanattan gelen ortalara kafa vuracak uzun boylu ve güçlü bir santrfora ihtiyaç duyan Fenerbahçe'nin, Kazım-Carew takası önerisine nasıl bir yanıt vereceği merak konusu. 2004-05 sezonunda Beşiktaş'ta oynayan ve siyah-beyazlı formayla 24 maçta 13 gol atan Carew, 2007'den bu yana Aston Villa'da top koşturuyor. 31 yaşındaki futbolcu, İngiliz kulübünde 110 maçta oynadı, 37 gol attı.